Home TOP NEWS Δεν έλειψαν τα λάθη στην άμυνα

Δεν έλειψαν τα λάθη στην άμυνα

ag14-salamina-omonoia-a-Panagi (92)


Σε γενικές γραμμές η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν καλή χθες στο «Αμμόχωστος» και πήρε μια δίκαιη νίκη. Οι ποδοσφαιριστές του Μιλόγεβιτς έβγαλαν αρκετά από τα στοιχεία που τους ζητάει μέσα στον αγωνιστικό χώρο, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Μάρκαραν, έκλεισαν χώρους, πίεσαν τον αντίπαλο και είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας.

Στην επανάληψη είναι αλήθεια πως χάθηκε αυτή η υπεροχή και η Σαλαμίνα πατούσε καλύτερα στο παιχνίδι, ενώ δεν έλειψαν τα αμυντικά λάθη. Πάλι καλά που ο Παναγή έμοιαζε σταθερός σε όλο το ματς, αλλά και που ο Πεδρίτο πλάσαρε άουτ εκείνη τη φάση του 50′. Ένα γενικό συμπέρασμα είναι πως αυτή η ομάδα χρειάζεται πολλή δουλειά και ο προπονητής φαίνεται να το αντιλαμβάνεται πλήρως, κάτι που φαίνεται και από τις δηλώσεις του. Δεν παρασύρεται από περιστασιακές νίκες, το ζητούμενο είναι να αποκτήσει η ομάδα ταυτότητα και συνέπεια.

Η βελτίωση θα ξεκινήσει από την αμυντική σταθερότητα και το ανέβασμα της ψυχολογίας. Αυτά τα στοιχεία θα έρθουν με την ενίσχυση του Ιανουαρίου αλλά και τις νίκες. Όσο η ομάδα παίρνει τρίποντα, η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά της τελευταίας γραμμής θα ανεβαίνει.