Home TOP NEWS Δείχνουμε ζωντάνια ή τους δίνουμε παλμό

Δείχνουμε ζωντάνια ή τους δίνουμε παλμό

kazamias-ag12-omonoia-enp (3)


Δεν υπάρχει λόγος να κρυβόμαστε, αύριο παίζουν δύο ομάδες προβληματικές. Δυο ομάδες που άλλαξαν προπονητή τα μέσα της χρονιάς, που έχουν αδυναμίες στο ρόστερ απόρροια του προγραμματισμού τους, που ακόμα δεν έχουν βρει ούτε ρυθμό ούτε πατήματα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειξε σε κάποια μικρά διαστήματα κάποια καλά στοιχεία, σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να μιλήσουμε όμως για ολοκληρωμένες εμφανίσεις και ομάδα με σαφή προσανατολισμό.

Όποια κι αν είναι τα προβλήματα μας πάντως, προτιμούμε να δείξουμε εμείς πως υπάρχει ακόμα παλμός στο ποδοσφαιρικό μας τμήμα, παρά να αναστήσουμε ένα αντίπαλο που απέτυχε να το πράξει κόντρα σε ομάδες όπως o Άρης, η Δόξα, η Ένωση, η ΄Χανα και η Σαλαμίνα. Το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει πολλά και διάφορα στην ΟΜΟΝΟΙΑ που μας ταρακούνησαν όλους. Ελπίζουμε και θέλουμε να πιστεύουμε πως αυτό το ταρακούνημα είναι αρκετό για να δώσουν το πάθος και τη θέληση που χρειάζονται οι παίκτες για να κερδίσουν.

Πάνω σε αυτά τα στοιχεία, το πάθος και τη θέληση, οφείλουν να κτίσουν όχι μόνο αύριο αλλά και στη συνέχεια, μέχρι καταφέρουν μέσω δουλειάς να γίνουν και ομάδα. Έχει πολλή δουλειά να κάνει ο Μιλόγεβιτς, παράλληλα όμως με τις διορθώσεις πρέπει να παίρνει και νίκες. Αρχίζοντας από αυτήν αύριο.