Home TOP NEWS Δημητρίου ή Ράμος για το δεξί άκρο

Δημητρίου ή Ράμος για το δεξί άκρο

omonoia-brondby-kazamias-marios-ucha (22)


Μετά το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, ο Ούτσα Λομπιανίτσε τέθηκε έστω προσωρινά εκτός ομάδας. Ο Γεωργιανός είχε “δεσμεύσει” τη θέση στο δεξί άκρο της άμυνας, πλέον όμως ο Μιλόγεβιτς πρέπει να βρει λύσεις και να πάρει βοήθειες από κάποιον άλλο ποδοσφαιριστή. Επιλογές πάντως έχει.

Έχει συγκεκριμένα δύο, αφού ο τρίτος της παρέας Αντρέας Παναγιώτου, είναι τραυματίας. Ο Μιλόγεβιτς θα κληθεί να επιλέξει μεταξύ των Δημητρίου και Ράμος για το παίκτη που θα βρεθεί στο δεξί άκρο. Και οι δυο ποδοσφαιριστές κατακρίβιαν έχουν ως φυσική τους θέση το δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής, όμως έχουν παίξει ξανά στην άμυνα. Ο Μάριος βέβαια στην καριέρα του στην αντρική ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, έπαιξε πολύ περισσότερο δεξί μπακ παρά δεξί εξτρέμ.

Μετά την κακή απόδοση του Ράμος σαν αμυντικός κόντρα στο Παραλίμνι, η λογική λέει πως ο Δημητρίου έχει προβάδισμα. Έτσι κι αλλιώς ο νεαρός Κύπριος είναι πιο συγκεντρωμένος και πιο συνεπής στα αμυντικά του καθήκοντα από το Πορτογάλο κάτι που του δίνει το πάνω χέρι στη κούρσα για την εντεκάδα.