Home TOP NEWS Διπλό που έχει ανάγκη…

Διπλό που έχει ανάγκη…

ag11-aris-omonoia-b (4)


Στο Στάδιο Αμμόχωστος πάει σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ εκεί που θα αντιμετωπίσει τη Νέα Σαλαμίνα (18:00, live omonoianews.com). Το παιχνίδι έρχεται στο τέλος μιας πολύ δύσκολης εβδομάδας, όπου τα μη αγωνιστικά επισκίασαν το αγωνιστικό. Όπως και να έχει, αν η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να κάνει όνειρα για κάτι καλύτερο στη συνέχεια του πρωταθλήματος, η νίκη είναι επιβεβλημένη.

Καθαρά αγωνιστικά, η έλευση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν έχει για την ώρα διορθώσει την εικόνα. Ο Σέρβος κάνει μεγάλες προσπάθειες αν αλλάξει τη φιλοσοφία και τη νοοτροπία της ομάδας, για την ώρα όμως, τα προβλήματα στο ρόστερ και η δυσκολία προσαρμογής στα νέα θέλω του προπονητή, δεν έχουν επιτρέψει στην ΟΜΟΝΟΙΑ να παίξει τη μπάλα που θέλουμε.

Ο σημερινός αγώνας είναι πολύ δύσκολος, αφού η Νέα Σαλαμίνα αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και έχει θέσει ψηλούς στόχους. Μας περνάει ήδη 3 βαθμούς και φιλοδοξεί πως θα τους κάνει σήμερα 6. Η τελευταία πρόταση από μόνη της δείχνει πόσα και πόσα εγκλήματα έκανε φέτος η ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά και πόσο σημαντικός είναι ο αγώνας για την ομάδα μας. Αν θέλει η ομάδα να βγει Ευρώπη μέσω πρωταθλήματος, καλά κάνει να αρχίσει αν το δείχνει άμεσα.