Home TOP NEWS Δώρος Σεραφείμ: “Το υποσχόμαστε στον κόσμο…”

Δώρος Σεραφείμ: “Το υποσχόμαστε στον κόσμο…”

serafeim (4)


Ο Δώρος Σεραφείμ μίλησε για πολλά θέματα στην ψεσινή του παρουσία στο “Θύρα Σίγμα”. Δείτε μερικές ατάκες πιο κάτω:

– Είναι σημαντικό να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς με τη Δόξα και να προχωρήσουμε, περιμένοντας τις απώλειες των άλλων ομάδων.

→ Δείτε τι δήλωσε για τις μεταγραφές

– Δεν μπορώ να πω πως το σύστημα με τον τεχνικό διευθυντή πάντα πετυχαίνει. Αυτό που θα υπάρξει πρέπει να είναι η χημεία. Με το νέο προπονητή το συζητήσαμε όμως είπαμε δεν είναι της παρούσης και προέχουν οι επιλογές παικτών.

– Υπάρχουν σοβαρά λάθη σε αρκετούς αγώνες. Ξεκίνησε καλά η διαιτησία, γιατί όμως στη συνέχεια είχαμε αλλαγή;

– Εφόσον λύσουμε τα οικονομικά, τα κάνουμε μία ομάδα που θα είναι τόσο δυνατή που δεν θα την επηρεάζουν τα λάθη των διαιτητών. Ναι θα φτιάξουμε ομάδα.

– Δεν υπήρξε περίπτωση να ρθει ο Άλβες. Τα ΜΜΕ γράφουν πολλές ανακρίβειες. Δεν είμαστε υπόχρεοι να διαψεύδουμε. Δεν προτάθηκε και δεν γνωρίζαμε καν πως έψαχνε ομάδα.

– Έχουμε συζητήσει αρκετά με την ομοσπονδία. Βλέπουμε ότι υπήρξαν σημαντικά βήματα προς την ορθή κατεύθυνση. Δυστυχώς αυτό με τη διαιτησία μετά την 5η αγωνιστική έχει χαλάσει και οι υπεύθυνοι πρέπει να το προσέξουν.

– Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τους Συνδέσμους Φιλάθλων. Έχουμε δώσει τις κατάλληλες απαντήσεις στις απορίες τους και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Για τους οργανωμένους το είχα απαντήσει και παλιά. Όσοι θέλουν να είναι στο καράβι, πρέπει να είναι σωστοί. Δεν είναι όλοι όσοι ανήκουν στην Θύρα 9 που δημιουργούν προβλήματα.

– Προσπαθούμε να πάρουμε μέτρα για την ασφάλεια του κόσμου για να αυξηθούν οι οικογένειες. Πρέπει να μπορέσεις να τους δώσεις τη δυνατότητα να είναι χώρος ψυχαγωγίας.

– Εάν η αμυντική μας συμπεριφορά είναι σωστή, θα ‘ρθουν περισσότερα γκολ και νίκες.

– Τον Ποτέ δεν μπορούσαμε να τον κρατήσουμε. Θα έφτανε τις 500 χιλ συνολικά το συμβόλαιο του.

– Ο Δημήτρης Χριστοφή πήγε σε ιατρό στη Γερμανία, ήταν ήδη τραυματίας. Είδαμε ότι παρουσιάζονταν κάποια προβλήματα στην αποθεραπεία και προτιμήσαμε να τον στείλουμε. Περιμένουν και γραπτώς την γνωμάτευση.

– Το τεχνικό επιτελείο εργάζεται πυρετωδώς, η προσπάθεια τους είναι έντονη και συνεχής. Είναι από τις εξαιρέσεις, θετικά πάντα. Το option ανανέωσης είναι και στις δύο πλευρές.

– Η Εκλογική είναι Μάιο όπως το καθορίζει το καταστατικό. Το πλάνο ήταν να τα καταφέρει η ομάδα να περνάει τα κριτήρια, να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της.

– Υπολογίζουμε πως μόνο 10 περιπτώσεις θα μείνουν να κάνουμε διακανονισμό. Ακολουθήσαμε το σωστό δρόμο και θα συνεχίσουμε μέχρι να ξεπεραστούν όλα τα προβλήματα και τότε θα φτιάξουμε τη μεγάλη ομάδα.

– Κάθε συνεδρία εγκρίνουμε μέλη.

– Από τον κόσμο περιμένουμε να είναι παρών. Δεν έχουμε παράπονο, θέλουμε να γνωρίζει όμως πως οι δυσκολίες υπάρχουν.

– Καλώ τον κόσμο να είναι κοντά. Τους υποσχόμαστε πως εργαζόμαστε για την οικονομική εξυγίανση και ταυτόχρονα ενδιαφερόμαστε για την αγωνιστική άνοδο. Εκείνο που προσπαθούμε να κάνουμε είναι ασυζητητί έξοδο στην Ευρώπη και το “όχι μόνο” το είπαμε έχοντας στο νου το τι έγινε πέρσι, που τελευταίες αγωνιστικές 3-4 ομάδες διεκδίκησαν το πρωτάθλημα. Το σύνθημα μας ήταν “Όλοι μαζί μπορούμε” και καλώ όλους ξανά να το προσπαθήσουμε.