Home TOP NEWS Δώστε εσείς την έξτρα ώθηση

Δώστε εσείς την έξτρα ώθηση

Omonia-Anorthosis 0-0 Kazamias-kosmos (12)


Το γράφαμε πριν το ματς, θα το επαναλάβουμε και σήμερα. Η νίκη στο παιχνίδι με τη Σαλαμίνα, δεν πρέπει να μας θολώσει το μυαλό. Ναι να φέρει ηρεμία, να κερδίσει χρόνο για δουλειά. Να μην μας παρασύρει όμως να πιστέψουμε πως δεν έχουμε προβλήματα και όλα βαίνουν καλώς. Χθες πιάσαμε τη Σαλαμίνα στη 5η θέση. Και σε παρόμοια κατάσταση βρισκόμαστε επανειλημμένα τα τελευταία χρόνια.

Ο Μιλόγεβιτς κερδίζει σιγά σιγά πόντους και δείχνει ικανός να διαχειριστεί το υπερωκεάνιο ΟΜΟΝΟΙΑ. Αυτή την αυτοπεποίθηση και την ηρεμία που είναι ικανός να φέρει, το συμβούλιο πρέπει να την εκμεταλλευτεί όχι για να πείσει πως όλα πάνε καλά, αλλά για να διορθώσει τα κακώς έχοντα. Να οργανώσει το ποδοσφαιρικό τμήμα, να το στελεχώσει με περισσότερους ανθρώπου του αθλήματος που θα βοηθήσουν τον Μιλόγεβιτς να ανοίξει τα φτερά του.

Παράλληλα, το πρόγραμμα προσφέρεται για άλλες δυο συνεχόμενες νίκες. Αν το συμβούλιο πάρει την απόφαση να ανοίξει τις πόρτες για εγγραφές μελών, θα μπορέσει να κτίσει δυναμική και μομέντουμ. Θα δώσει τέλος στη κόντρα με τους οργανωμένους με τον καλύτερο, πιο ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΟ τρόπο. Οι λύσεις είναι μπροστά μας, ας αφήσουμε τις ξεροκεφαλιές και να τις δοκιμάσουμε.