Home TOP NEWS Έχει ανάγκη τα τρεξίματα

Έχει ανάγκη τα τρεξίματα

match-omonoia-salamina-kazamias (50)-sergiou-margaca-renato


Η ΟΜΟΝΟΙΑ τη περασμένη Κυριακή, υστέρησε σε περισσότερους από ένα τομείς. Όταν μέσα στο ΓΣΠ μια ομάδα του μεγέθους της σώζει ένα βαθμό από την Ένωση Νέων Παραλιμνίου στο 84 και άπαντες χαρακτηρίζουν “δίκαιο” το αποτέλεσμα, σίγουρα πήγαν αρκετά πράγματα στραβά. Ένα από αυτά, ήταν οπωσδήποτε τα τρεξίματα.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θέλει η ομάδα του να εξασκεί συνεχές πρέσγιγκ και να ανακτά γρήγορα τη μπάλα όταν τη χάνει. Πέραν του Γιώργου Οικονομίδη στο τελευταίο παιχνίδι κανείς στον άξονα δεν εφάρμοσε σωστά τα όσα ζητά ο προπονητής. Σαν αποτέλεσμα το Παραλίμνι έκανε “τριγωνάκια” σε κάποιες φάσεις στα χαφ, έβρισκε συχνά μεγάλους χώρους, γενικά δεν είχε πρόβλημα να αναπτυχθεί ορθά. Προφανώς αν είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ να παίξει με αυτό το τρόπο, έχει ανάγκη τα τρεξίματα.

Αυτή τη βδομάδα, επιστρέφει μάλλον ο Ρενάτο Μαργκάσα, ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να βοηθήσει στο τομέα αυτό. Αν είναι υγιής, δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα πάρει θέση πλάι στον Οικονομίδη. Γενικότερα πάντως, επειδή δεν μπορούμε να στηριζόμαστε σε δυο παίκτες, ο Μιλόγεβιτς πρέπει να δει αν μπορεί να προσθέσει ένα παίκτη με αυτά τα χαρακτηριστικά το Γεννάρη και να ξαναβάλει στο ροτέισιον το Γεράσιμο Φυλακτού.