Home TOP NEWS Εκείνο το αξέχαστο παιχνίδι στο Τσίρειο…

Εκείνο το αξέχαστο παιχνίδι στο Τσίρειο…

ael-omonoia-2002 (1)


Στις 14 Δεκεμβρίου 2002 η ΟΜΟΝΟΙΑ πήγε στο Τσίρειο να αντιμετωπίσει την ΑΕΛ για την 14η αγωνιστική, πρώτη του δεύτερου γύρου στο Πρωτάθλημα. Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι που κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα, με την ομάδα μας να παίρνει τη νίκη!

Από τότε άλλαξαν αρκετά έως πολλά! Η προσεχή αναμέτρηση μεταξύ των δύο δεν περιμένουμε να θυμίζει σε τίποτα από τα παλιά ντέρμπι ΑΕΛ-ΟΜΟΝΟΙΑ στο Τσίρειο. Από την μια η ΟΜΟΝΟΙΑ να έχει μείνει από νωρίς πολύ πίσω από την κορυφή και από την άλλη η ΑΕΛ να παραπαίει και να βρίσκεται στις θέσεις του υποβιβασμού.

Σήμερα θα αναπολήσουμε μαζί σας τις στιγμές από εκείνη την αξέχαστη αναμέτρηση στο Τσίρειο που βρήκε τους πράσινους νικητές με 3-2. Στο τέλος της χρονιάς η ΟΜΟΝΟΙΑ κατέκτησε το Πρωτάθλημα με διαφορά ενός βαθμού από τη 2η Ανόρθωση, με τη συγκεκριμένη νίκη στη Λεμεσό να ήταν από τις σημαντικότερες της περιόδου.

Με τον καλύτερη τρόπο ξεκίνησε το παιχνίδι η ΟΜΟΝΟΙΑ. Με τη συμπλήρωση 5 λεπτών αγώνα ο Κώστας Καϊάφας άνοιξε το σκορ με κοντινή κεφαλιά. Ο Ράινερ Ράουφμαν στο 36ο λεπτό διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας μας, δίνοντας της σημαντικό προβάδισμα. Στην επανάληψη, με δύο γκολ του Γιόζεφ Σέποκ στο 57ο και στο 76ο λεπτό η ΑΕΛ πέτυχε την ισοφάριση 2-2. Η τρελός Γερμανός δεν είχε πει την τελευταία του λέξη όμως και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων πέτυχε το 3-2!

Φωτογραφίες από τη μάχη στο Τσίρειο:

Τα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση: