Home TOP NEWS Επαγγελματισμός VS εταιρεία

Επαγγελματισμός VS εταιρεία

kaz-kosmos-apoel-2-5-15-125


Στις συζητήσεις που γίνονται ανάμεσα σε ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ με αφορμή τον αναβρασμό και την απαίτηση πολλών για αλλαγή, αναφέρεται συχνά πυκνά και η σύσταση εταιρείας ως λύση. Η άποψη δεν μας βρίσκει σύμφωνους και όχι μόνο για λόγους ιστορίας του σωματείου. Η εταιρεία δεν είναι πανάκεια και εκτός από τις πετυχημένες εταιρείες, υπάρχουν και οι αποτυχημένες.

Πολλές φορές μέσα στην απόγνωση μας, ψάχνουμε για “έτοιμες” λύσεις, φάρμακα για όλες τις αρρώστιες. “Μόνο η εταιρεία μας σώζει”, ακούγεται συχνά πυκνά. Οι εύκολες λύσεις όμως στο ποδόσφαιρο και ειδικά στη κατάσταση μας δεν υπάρχουν. Πολλές ποδοσφαιρικές εταιρείες έχουν αποτύχει, πολλές έχουν πετύχει. Το ίδιο ισχύει και για τα σωματεία.

Εκείνο που χρειάζεται είναι επαγγελματισμός. Σωστή οργάνωση, σωστή ιεραρχεία, κατάλληλος καταμερισμός εργασιών και πάνω από όλα, επαγγελματίες του ποδοσφαίρου στις καίριες θέσεις. Ένας επιχειρηματίας σε μια εταιρεία, ζητά το κέρδος και αυτό σπρώχνει προς την πρόοδο της. Σε μια ποδοσφαιρική ομάδα σαν η ΟΜΟΝΟΙΑ, το κίνητρο είναι προφανώς οι επιτυχίες. Με σωστή δομή και επαγγελματισμό, μπορούν να έρθουν και αυτές.