Home TOP NEWS Επιπόλαιο με λες

Επιπόλαιο με λες

ag15-omonoia-ethnikos (123)


Πώς να μην τραβάει τα μαλλιά του ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Τη βλέπει να βελτιώνεται, την βλέπει να προσθέτει στοιχεία, σήμερα την είδε να επιβάλλεται πλήρως του αντιπάλου και να μην τον αφήνει να κάνει ούτε και μια ευκαιρία, ενώ η ίδια έφτιαξε 6 από αυτές που δεν χάνονται. Κι όμως κέρδισε μόνο με 2-1. Και μπορεί να μην κινδύνεψε με ισοφάριση, αν γινόταν όμως μια στραβοκλωτσιά;

Δεν το έκρυψε ο Μιλόγεβιτς, ότι τον ανησυχεί αυτή η επιπολαιότητα: “Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, αλλά αυτό που με φοβίζει και πρώτη φορά το βλέπω, είναι ο εαυτός μας. Δεν υπάρχει παιχνίδι που να μην κάνουμε δώρο.”. Σήμερα δεν ήταν μόνο το δώρο του Παναγή, ήταν και η επιπολαιότητα των επιθετικών που έχασαν άχαστα, ήταν και οι περίοδοι που συγκεκριμένοι παίκτες δεν κρατούσαν τις θέσεις τους.

Η ατάκα του προπονητή μας τα λέει όλα. “Φοβάμαι περισσότερο τον εαυτό μας από τον αντίπαλο. Κάθε εβδομάδα δώρα”. Όλοι οι παίκτες πρέπει επιτέλους να αντιληφθούν πως παίζουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ και τα λάθη απαγορεύονται. Απαιτείται 100% συγκέντρωσης, όχι κάθε εβδομάδα, αλλά κάθε μέρα από την προπόνηση, στο μάθημα τακτικής, στο ματς.