Home TOP NEWS Αίτημα της Ruch Chorzow για φιλικό με την ΟΜΟΝΟΙΑ

Αίτημα της Ruch Chorzow για φιλικό με την ΟΜΟΝΟΙΑ

Ruch-Chorzów


Στην Κύπρο για προετοιμασία θα βρίσκεται από τις 24 Ιανουαρίου μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου η Πολωνική Ruch Chorzow και θα δώσει τέσσερα φιλικά. Ένα από αυτά υπάρχει περίπτωση να είναι με αντίπαλο την ΟΜΟΝΟΙΑ, αφού έχει σταλεί αίτημα στην ομάδα μας από τους Πολωνούς, που αναμένουν απάντηση.

Η 6η στη βαθμολογία της Ekstraklasa, Ruch Chorzow, θα αντιμετωπίσει στην Αγία Νάπα στις 30 του Γενάρη τη γνωστή μας και πρωτοπόρο του Πρωταθλήματος Ρουμανίας Άστρα Τζιούρτζιου. Την 1η Φεβρουαρίου θα πάει στη Λεμεσό για να παίξει με ακόμη μια γνωστή στους πράσινους ομάδα, την Ντιναμό Βουκουρεστίου. Πέραν από τα δύο πιο πάνω φιλικά και αυτό που περιμένει απάντηση από το τριφύλλι, η Ruch θα παίξει και με τη Λιθουανική Ατλάντας.

Στην αναφορά των Πολωνών για την ΟΜΟΝΟΙΑ τονίζουν πως στον πάγκο της ομάδας βρίσκεται ο συμπατριώτης τους Κριστόφ Βαζέχα. Ο βοηθός προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αποτελεί θρύλος για τη Ruch, αφού με τα χρώματα της ομάδας αγωνίστηκε σε περισσότερους από 150 αγώνες σκοράροντας και πολλά γκολ, πριν φύγει για τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα την περίοδο 1988-89 κατέκτησαν το πρωτάθλημα με τον Βαζέχα πρώτο σκόρερ!

Στο διάστημα που θα βρίσκεται η Ruch στην Κύπρο η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει να δώσει αγώνες Πρωταθλήματος στις 16/1, 23/1 και 31/1, ενώ ίσως έχει αγώνα Κυπέλλου στις 27/1 αν και υπάρχουν ακόμη τρεις διαθέσιμες ημερομηνίες νωρίτερα το Γενάρη.

Krzysztof-Warzycha-Ruch