Home TOP NEWS Έτσι δεν πάμε πουθενά

Έτσι δεν πάμε πουθενά

ag16-doxa-omonoia-b (64)


Πισωγύρισμα χαρακτήρισε δημοσιογράφος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου την εμφάνιση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ χθες και ο προπονητής Βλάνταν Μιλόγεβιτς συμφώνησε μαζί του. Λίγο αργότερα βέβαια τόνισε πως η ομάδα ψυχολογικά δεν είναι στα καλύτερα της, μίλησε για την έλλειψη φρεσκάδας λόγω του ματς του Σαββάτου αλλά και το ότι ακολουθεί διακοπή.

Στην πραγματικότητα, αν ήταν ένα μεμονωμένο παιχνίδι, ενδεχομένως και να μην ανησυχούσαμε. Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα αφού έχουμε φτάσει να μετράμε τα καλά μας διαστήματα. Περιμέναμε πως μετά το ματς με την Άχνα που είχαμε κάποιες καλές εξάρσεις, η ομάδα θα παρέμενε στο σωστό μονοπάτι και θα έκτιζε εκείνο το κάτι παραπάνω. Όχι μόνο δεν έγινε αυτό, αλλά κάναμε τη χειρότερη εμφάνιση μας.

Το βέβαιο είναι πως έτσι δεν θα πάμε μακριά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ανάγκη καλές εμφανίσεις και καλή συγκομιδή βαθμών. Ακολουθεί ένα μεγάλο ντέρμπι με την Ανόρθωση και αν η ΟΜΟΝΟΙΑ επαναλάβει εαυτόν να είστε σίγουροι πως θα φύγει με κατεβασμένο το κεφάλι από το Αντώνης Παπαδόπουλος.