Home TOP NEWS «Εξαιρετικές συνθήκες, δεν το σκέφτηκα 2η φορά»

«Εξαιρετικές συνθήκες, δεν το σκέφτηκα 2η φορά»

ag11-aris-omonoia-a-Vladan-Milojevic-Krzysztof-Warzycha (45)


Στο sport-fm.gr μίλησε ο Κρίστιφ Βαζέχα. Ο βοηθός του Βλάνταν Μιλόγεβιτς τόνισε πως είναι χαρούμενος που δουλεύει στην ΟΜΟΝΟΙΑ αλλά και πως στόχος της πρέπει να είναι πάντα το double. Αναλυτικά:

-Κύριε Βαζέχα εδώ και λίγες εβδομάδες νέα εμπειρία για εσάς… Άμεσος συνεργάτης του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στον πάγκο της Ομόνοιας. Πως πήρατε την απόφαση; Πως προέκυψε αυτή η συνεργασία;

«Στις αρχές Νοεμβρίου ο Βλάνταν με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ομόνοιας. Με ρώτησε αν θα με ενδιέφερε να συνεργαστώ μαζί του. Τον Βλάνταν τον γνωρίζω από όταν ήμασταν συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό. Επίσης, μαζί πήγαμε στη σχολή προπονητών και πήραμε το δίπλωμα UEFA-Pro. Δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά. Συμφώνησα αμέσως.

Βασικός λόγος είναι πως γνωρίζω πολύ καλά τον άνθρωπο Βλάνταν και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα σε οποιαδήποτε συνεργασία. Και δεύτερο και σημαντικότερο πως θα βρισκόμασταν μαζί στον πάγκο μιας μεγάλης και ιστορικής ομάδας, όπως είναι η Ομόνοια στην Κύπρο».

-Πως είναι η έως τώρα εμπειρία σας στην Κύπρο και την Ομόνοια;

«Οι συνθήκες εργασίας στην Ομόνοια είναι εξαιρετικές. Υπάρχει πολύ καλή συνεργασία με όλους τους ανθρώπους στον προπονητικό τιμ, αλλά και με τους ανθρώπους της διοίκησης, όπως φυσικά και τον πρόεδρο της ομάδας μας. Αυτή τη στιγμή η Ομόνοια μπορεί να έχει χάσει έδαφος στον βαθμολογικό πίνακα, αλλά με τις μετεγγραφικές κινήσεις που θα γίνουν πιστεύω πως η ομάδα θα δυναμώσει και θα είναι ακόμα πιο ανταγωνιστική.

Στόχος της ομάδας πάντα είναι το πρωτάθλημα και η κατάκτηση του Κυπέλλου. Εκεί στοχεύουμε και γι’ αυτό δουλεύουμε σκληρά καθημερινά. Πιστεύω, ότι στο τέλος η ομάδα θα καταφέρει να πετύχει τους στόχους της. Η διοίκηση όλο αυτό το διάστημα κάνει τα πάντα για να λειτουργήσει ο σύλλογος σε όσο το δυνατόν καλύτερες βάσεις. Ένας ακόμα σημαντικός παράγοντας είναι ότι οι φίλαθλοι στηρίζουν την ομάδα γιατί την αγαπούν. Σε κάθε παιχνίδι είναι στο πλευρό μας, είναι σημαντική η υποστήριξή τους».

– Αυτή τη στιγμή είστε συνεργάτης του κυρίου Μιλόγεβιτς. Ποιες είναι οι σκέψεις σας για την προπονητική σας καριέρα;

«Για μένα είναι σημαντικό ότι στην προπονητική μου καριέρα, χρόνο με το χρόνο, μέρα με τη μέρα, αποκτώ περισσότερες εμπειρίες. Και αυτό είναι κάτι που με βοηθάει και με εξελίσσει. Μου αρέσει πάρα πολύ. Με γεμίζει και ασχολούμαι πολλές ώρες καθημερινά με διάφορα θέματα που έχουν να κάνουν με την προπονητική. Κοίταξε, αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στην Ομόνοια με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς και μόνο αυτό έχω στο μυαλό μου.

Θέλω να βοηθήσω από την πλευρά μου τον προπονητή και την ομάδα φυσικά να πετύχει τους στόχους της. Θέλουμε το Κύπελλο, θέλουμε να ανεβούμε στον βαθμολογικό πίνακα. Όπως σας είπα και νωρίτερα, στόχοι της Ομόνοιας είναι πάντα το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Εφόσον έρθουν οι επιτυχίες τότε θα συνεχίσουμε στην ομάδα και τη νέα σεζόν, θα έχουμε βάλει γερές βάσεις και μετά μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα με την Ομόνοια».