Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Φανερώνει τις προθέσεις του

Φανερώνει τις προθέσεις του

ag10-omonoia-apoel-a-Goulon (159)


Όσο περνούν οι μέρες, λογικό είναι να πλησιάζουν και οι ανακοινώσεις των ποδοσφαιριστών που θα αποχωρήσουν από το ρόστερ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μίλησε για ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις, ωστόσο για να εγγραφούν νέοι ποδοσφαιριστές κάποιοι θα πρέπει να αποχωρήσουν. Σε κάθε ευκαιρία οι παράγοντες της τονίζουν πως ο Μιλόγεβιτς δεν έδωσε ακόμα τη λίστα, με αποτέλεσμα οι φήμες να δίνουν και να παίρνουν.

Αφού λοιπόν ούτε ο Βλάνταν ούτε η διοίκηση δεν έχει ακόμα υποδείξει ονόματα, φυσιολογικό είναι οι ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες να λένε πως βρίσκονται στη λίστα με τις πιθανές αποχωρήσεις, παίκτες που περιθωριοποιήθηκαν για διάφορους λόγους. Γκουλόν και Λομπτζιανίτζε δεν αγωνίστηκαν στους τρείς τελευταίους αγώνες που έδωσε το τριφύλλι λόγω μη αγωνιστικών λόγων, ενώ ποδοσφαιριστές με ελάχιστο χρόνο συμμετοχής όπως ο Μεντί (αποχώρησε) ο Καμπράλ είναι επόμενο να ακούγονται στα σενάρια.

Το Σάββατο φανερώνει προθέσεις

Το παιχνίδι του Σαββάτου θα φανερώσει κατά πάσα πιθανότητα τις προθέσεις του Μίλογεβιτς για τους Γκουλόν, Καμπράλ και Ούτσα. Οι απουσίες είναι πάρα πολλές, έτσι η αποστολή και η εντεκάδα του ντέρμπι θα ρίξει φως στην περίπτωση των προαναφερθέντων. Ο βασικός αριστερός μπακ Χαφέζ είναι τιμωρημένος έτσι ο Καμπράλ που δεν έπαιξε ακόμα στο πρωτάθλημα ίσως πάρει ευκαιρία. Ασσίς και Μπεμπέ είναι επίσης εκτός και ο Γκουλόν έπαιξε στο παρελθόν και δεκάρι. Τέλος ο Λομπιανίτσε μπορεί να δώσει λύσεις στην άμυνα. Αν κάποιος από τους τρεις αυτούς ξεκινήσει, πιθανότατα η παραμονή του την εντεκάδα θα παραταθεί. Αλλιώς τα πράγματα δυσκολεύουν.