Home TOP NEWS Για να έχει αντίκρυσμα η νίκη

Για να έχει αντίκρυσμα η νίκη

ag14-salamina-omonoia-a (111)


Επανήλθε στις επιτυχίες η ΟΜΟΝΟΙΑ και σε κάποια διαστήματα, απέδωσε και καλό ποδόσφαιρο. Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς ανέβηκε έτσι στη 5η θέση, μείωσε την απόσταση από τον Απόλλωνα και περιμένει να δει αν ισχύει το ίδιο και από το Αποέλ. Ξεκάθαρα πάντως έχει πολλή ακόμα δουλειά να κάνει για να έχει αντίκρυσμα η νίκη.

Το πρόγραμμα μέχρι το τέλος του 2015 είναι θεωρητικά βατό, αν είναι όμως κάτι που έχουμε διδαχθεί από την πρόσφατη ιστορία, είναι να κοιτάμε πάντα το επόμενο παιχνίδι. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει μπροστά της ως επόμενο εμπόδιο αυτό της Άχνας και από σήμερα συγκεντρώνεται σε αυτό. Επιβάλλεται να συνεχίσει να ανεβαίνει, να αυξήσει τα καλά της διαστήματα και πάνω από όλα να πάρει το τρίποντο!

Το που θα οριοθετηθεί το ταβάνι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι κάτι που θα κριθεί από την εξέλιξη της χρονιάς. Το βέβαιο είναι πως η ομάδα μας έβαλε τον εαυτό της με τη πλάτη στο τοίχο και τα λάθη δεν δικαιούται να κάνει λάθος. Αν έχει τις δυνατότητες και τα ψυχικά αποθέματα με σερί νικών να διεκδικήσει κάτι περισσότερο κι ας έχει αδυναμίες στο ρόστερ, θα το δούμε στη πορεία. Πρέπει πάντως να συνεχίσει να κερδίζει και να κερδίζει χρόνο.