Home TOP NEWS Οι 4 κινήσεις για να… γυρίσει ο ήλιος

Οι 4 κινήσεις για να… γυρίσει ο ήλιος

ag11-aris-omonoia-a-Vladan-Milojevic-Christofi (47)


Οι εμφανίσεις της Ομόνοιας από την έλευση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς και έπειτα δεν παρουσιάζουν μέχρι στιγμής ιδιαίτερη βελτίωση.

Του Γιώργου Σαζεΐδη, sentragoal.philenews.com

 

Ενδεικτικά είναι τα τελευταία τρία αποτελέσματα (μία νίκη, μία ήττα και μία ισοπαλία). Πάντοτε μία αλλαγή φέρνει έναν νέο αέρα και βελτιώνει (τουλάχιστον) την ψυχολογία.

Αυτά, όμως, είναι στοιχεία που οι πράσινοι δεν έβγαλαν ακόμη στον αγωνιστικό χώρο. Σε συνδυασμό μάλιστα με τα πολλά εξωαγωνιστικά προβλήματα, τα μαύρα σύννεφα έχουν σκεπάσει για τα καλά τον ουρανό του «Ηλίας Πούλλος».

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς το παλεύει. Δεν καταθέτει τα όπλα, παρά τις δυσκολίες, και δηλώνει αποφασισμένος να πετύχει.

«Η Ομόνοια  έχει πρόβλημα οικονομικό, αλλά θα τη βγάλουμε από εκεί. Θα κάνουμε τις κινήσεις μας, τα παιδιά αλλάζουν, δουλεύουν, πρέπει να είμαστε νικητές και γι’ αυτό δουλεύουμε. Μετά τη βροχή θα έλθει και ο ήλιος», δήλωσε με μεγάλη σιγουριά μετά το παιχνίδι με την ΑΕΛ. Με τέσσερις κινήσεις του δείχνει ότι ψάχνει τρόπους για να αναγεννήσει την ομάδα του.

ΠΡΩΤΟΝ: Ήδη, έχει διαπιστώσει τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ και ζήτησε ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις. Ο ίδιος μαζί με τους συνεργάτες του άρχισαν την αναζήτηση ποδοσφαιριστών που πιστεύουν πως θα δώσουν αυτό που λείπει από την ομάδα. Ένας κεντρικός αμυντικός (αφού θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν ο Ρούνιε) και ένας ανασταλτικός μέσος αποτελούν προτεραιότητα αυτή τη στιγμή.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ: O Σέρβος απέδειξε πριν από λίγες μέρες που είναι αμείλικτος σε θέματα πειθαρχίας. Ήδη έθεσε για δύο εβδομάδες εκτός ομάδας τον Λομπζιανίτζε (χωρίς να αποκλείεται και πιο αυστηρά μέτρα) για πειθαρχικό παράπτωμα, ενώ ακόμη 2-3 ποδοσφαιριστές τιμωρήθηκαν λόγω της εξωγηπεδικής του συμπεριφοράς.

ΤΡΙΤΟΝ: Έχει καθιερώσει διπλή προπόνηση μία φορά την εβδομάδα και όπως πληροφορούμαστε δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα τόσο στην τακτική που θα ακολουθήσουν οι ποδοσφαιριστές του όσο και στις λεπτομέρειες. Μέχρι στιγμής αυτό δεν φάνηκε στο γήπεδο, αλλά ο ίδιος πιστεύει πως σύντομα η δουλειά που γίνεται θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

ΤΕΤΑΡΤΟΝ: Ποντάρει πολύ στο νέο αίμα του ρόστερ. Κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα θέση στο αρχικό σχήμα θα πάρει ο Δημητρίου (δεξί μπακ), ενώ με αυξημένες πιθανότητες διεκδικούν οι Φυλακτού (μεσαία γραμμή) και Ρουσιάς (κορυφή της επίθεσης). Οι δύο τελευταίοι ήταν βασικοί και στο ματς του πρώτου γύρου κόντρα στους ερυθρόλευκους.