Home TOP NEWS Η νίκη δεν είναι διαπραγματεύσιμη

Η νίκη δεν είναι διαπραγματεύσιμη

ag12-omonoia-enp-b-111 (7)


Μόνο με μπάλα δεν ασχολήθηκε η πράσινη οικογένεια την τελευταία εβδομάδα και είναι απόλυτα φυσιολογικό. Μετά το στραπάτσο με την ΑΕΛ, ήρθε πορεία της ΘΥΡΑΣ 9, απαίτηση του κόσμου για αλλαγή και η συνέντευξη τύπου της διοίκησης. Μοιραία όλα τα αγωνιστικά πέρασαν σε δεύτερη μοίρα. Στο τέλος της μέρας όμως μετράει το τι βλέπουμε στο γήπεδο.

Η νίκη στο αυριανό παιχνίδι δεν είναι διαπραγματεύσιμη. Δεν πρόκειται βέβαια να μπούμε στη λογική του 3Χ3 μέχρι το τέλος του 2015 γιατί όσες φορές δοκιμάσαμε κάτι τέτοιο παραδοθήκαμε από την αναξιοπιστία της ομάδας. Ούτε όμως δεχόμαστε να είναι υπό συζήτηση αν θα κερδίσουμε τη Νέα Σαλαμίνα. Κι ας μας ρίχνει και 3 βαθμούς στο πρωτάθλημα κι ας είναι πιο σταθερή από εμάς. Κι ας έχουμε ένα σωρό προβλήματα αγωνιστικά, είτε στελέχωσης του ρόστερ είτε τραυματισμών.

Επιβάλλεται επιτέλους οι ποδοσφαιριστές να σηκώσουν κεφάλι και να παίξουν ποδόσφαιρο. Πέραν από το ότι είναι ντροπή η εικόνα που έβγαλε ως τώρα η ομάδα, αν χάσουμε αύριο μας ξεφεύγει 6 βαθμούς στη βαθμολογία η Σαλαμίνα και ίσως και όλους αυτούς τους άλλους που κυνηγάμε. Ναι δυσκόλεψαν πολύ τα πράγματα για Ευρώπη μέσω πρωταθλήματος, ας μην τα κάνουμε και αδύνατα.