Home TOP NEWS Η νίκη, οι απουσίες και ο “σωτήρας” Παναγή

Η νίκη, οι απουσίες και ο “σωτήρας” Παναγή

ag13-ael-omonoia-a-Dimitriou (47)


Δηλώσεις στο Ράδιο Πρώτο έκανε ο Ανδρέας Δημητρίου. Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μίλησε για το νικηφόρο παιχνίδι με τη Δόξα, τη συνέχεια μετά τη διακοπή και τον αγώνα με την Ανόρθωση, στον οποίο η ομάδα μας θα έχει αρκετές απουσίες, όπως επίσης και για τη διαιτησία. Ακόμη, αναφέρθηκε στον Κωνσταντίνο Παναγή που ξεχώρισε περισσότερο από όσους αγωνίστηκαν στο χθεσινό αγώνα και με τις αποκρούσεις που έκανε κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Οι δηλώσεις:

«Δεν ήμασταν καλύτεροι από τη Δόξα όμως κερδίσαμε, όπως σε αντίθεση με αγώνες που ήμασταν καλύτεροι και δεν πήραμε το τρίποντο».

«Θέλαμε να πάμε στην περίοδο της διακοπής με νίκη και είναι σημαντικό που τα καταφέραμε. Συμφωνούμε η ομάδα πρέπει να βελτιωθεί και να διεκδικήσει τους στόχους της. Υπάρχει αισιοδοξία και αποφασιστικότητα πως μέσα από τη δουλειά και την ενίσχυση θα βελτιωθεί και θα γίνει πιο ανταγωνιστική».

Για Παναγή: «Έκανε 2-3 πολύ σπουδαίες αποκρούσεις στον αγώνα, σωτήριες αποκρούσεις και μας κράτησε. Σε μια μέρα που δεν ήμασταν καλοί ήταν σημαντικό που είχαμε τον τερματοφύλακα μας εκεί».

Για διαιτησία: «Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι από τις ομάδες που συνεχώς επισημαίνει πως τα σοβαρά διαιτητικά λάθη πρέπει να εκλείψουν. Η θέση της ομάδας δεν διαφοροποιείται ανάλογα με ποια ομάδα θα πληρώσει τα λάθη, είτε εάν γίνουν υπέρ μας ή εναντίον μας. Λάθη γίνονται, αλλά όπως τέτοιους είδους πρέπει να αποφευχθούν».

Για απουσίες με την Ανόρθωση: «Πάμε με σημαντικές απουσίες όμως με όσους διαθέσιμους παίκτες έχουμε θα φτιάξουμε την πιο δυνατή ομάδα για να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Για μεταγραφές: «Δεν μπορούμε να πούμε πως είμαστε κοντά σε κάποια περίπτωση. Είναι δύσκολος στόχος να πάρουμε έτοιμους παίκτες έγκαιρα, θα το προσπαθήσουμε και θα δούμε στην πορεία εάν τα καταφέρουμε. Ο προπονητής είναι ξεκάθαρος ότι θα δώσει εντολές για απόκτηση ποδοσφαιριστή μόνο όταν νιώθει ότι αυτός ο ποδοσφαιριστής έχει να προσθέσει πράγματα στην ομάδα που οι υπόλοιποι που είναι εκεί ενδεχομένως να μην έχουν τα στοιχεία για να τα προσφέρουν».