Home TOP NEWS Η ώρα του Μάριου;

Η ώρα του Μάριου;

omonoia-brondby-kazamias-marios-ucha (22)


Οι Παναγή και Οικονομίδης διατήρησαν τις θέσεις τους στη βασική εντεκάδα, ο Φυλακτού έκανε την επανεμφάνιση του μετά από 2 μήνες και έπαιξε για δεύτερο συνεχόμενο ματς το Σάββατο, ο Ρουσιάς παίρνει λεπτά (αν και τον Ονησίφορο θα θέλαμε να τον δούμε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα). Ο Μιλόγεβιτς συνεχίζει εκείνο που ξεκίνησε ο προκάτοχος του με τη χρησιμοποίηση Κύπριων.

Αύριο, αναμένεται πως θα δούμε άλλον ένα να κάνει επανεμφάνιση. Ο λόγος για το Μάριο Δημητρίου που δεν έχει ακόμα ξεκινήσει στη βασική εντεκάδα φέτος, η λογική λέει όμως πως θα το κάνει κόντρα στη Δόξα. Ο Κριστοβάο Ράμος είναι τιμωρημένος, ενώ ο Ούτσα Λομπιανίτσε είχε υποπέσει σε πειθαρχικό. Ο Μάριος είναι το φαβορί για να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας, εκεί δηλαδή που έκανε καλές εμφανίσεις.

Ο Δημητρίου μάλιστα, ταιριάζει και στο στυλ ποδοσφαίρου που προσπαθεί να παίξει ο Μιλόγεβιτς, με τους ακραίους μπακ να ανεβαίνουν συνεχώς και να επιτίθενται. Μακάρι να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά και να προσθέσει πόντους στο όνομα του.