Home TOP NEWS Τα “παλτά” που έκλεψαν τη καρδιά σας

Τα “παλτά” που έκλεψαν τη καρδιά σας

rikardo-fernandes-omonoia


Αναμενόμενα τα αποτελέσματα του poll που θέσαμε πριν μερικές ώρες. Έχουμε ξεπεράσει τις 1000 ψήφους, έτσι είναι ασφαλές να πούμε πως πρώτος στις καρδιές σας ως πατάτα κατατάσσεται ο Ρικάρντο Φερνάντες. Για τον γράφων, πρώτος μακράν, έπρεπε να είναι ο Ντούσαν Ντζόκιτς που τερμάτισε δεύτερος, αλλά ο Φερνάντες ήταν πιο πρόσφατος. Πάμε στη παρουσίαση των 3 πρώτων στη λίστα.

Ρικάρντο Φερνάντες (37%)

Η απόκτηση του είχε μια λογική. Όχι δεν έπρεπε ποτέ να γίνει η μεταγραφή, απλά λέμε πως είχε μια (κάποια) λογική. Ο Φερνάντες έδειχνε σε καλή κατάσταση και θα πρόσφερε εμπειρία για 6 μήνες, αυτό ήταν το πλάνο. Αντί τούτου, ο Φερνάντες που ήρθε στην ομάδα Ιανουάριο του 2014, ήταν ένας καλοπληρωμένος τουρίστας που δεν πρόσφερε απολύτως τίποτα. Και το χειρότερο ήταν πως για έξι μήνες έπρεπε να έχουμε τις ίδιες συζητήσεις για άλλον ένα παίκτη του “Καραβίδα” στο ρόστερ, αλλά και να παίζουμε συνεχώς σε επανάληψη τις φήμες πως έπαιρνε 5 χιλιάδες το μήνα στη Δόξα και έκλεισε με 13 στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Βάλτε στο μιξ την προϋπηρεσία του στο Αποέλ και καταλαβαίνεται γιατί οι οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν θέλουν ούτε ζωγραφιστό να τον βλέπουν.

Ντούσαν Ντζόκιτς (16%)

djokic

Την περίοδο των παχιών αγελάδων, που ότι κινείτο ο Μιλτιάδης Νεοφύτου το έπαιζε και μετά το ακριβοπλήρωνε, ένας από τους τότε σκάουτερς της ομάδας είπε στον πρόεδρο “με αυτό τον παίκτη δεν χάνουμε με τίποτα το πρωτάθλημα”. Τι κι αν ακριβώς την ίδια περίοδο (Ιανουάριος 2009) η ΟΜΟΝΟΙΑ έκλεινε και το τανκ Μιχάλη Κωνσταντίνου. Οι αρχοντοχωριάτες στο τιμόνι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έπρεπε να φέρουν και δανεικό το Τζόκιτς από τη Κλαμπ Μπρουζ για να δείξουν πόσα έχουν. 400 χιλιάδες για 6 μήνες (καλά διαβάζετε), μηδέν γκολ και φυσικά ούτε πρωτάθλημα. Για την ιστορία ο Τζόκιτς σήμερα στα 35 του αγωνίζεται στην Ζεμούν. Με τα δυο γκολ που πέτυχε έφτασε τα 20 σε 17 χρόνια καριέρας. Ο σκάουτερ όμως ήταν σίγουρος. Και όποιος αντιδρούσε άκουγε “εν δικά του τα ριάλια, ότι θέλει κάμνει τα”. Που να ξέρουμε πως εμείς θα τα πληρώνουμε σήμερα.

Ντέντι Μπεν Νταγιάν (10%)

dendayan

Βάση προσφοράς, ο Ισραηλινός δεν θα έπρεπε καν να ήταν επιλογή. Για την ακρίβεια διαφωνήσαμε και σαν συντάκτες του omonoianews.com αν έπρεπε να μπει αφού μια χαρά την έκανε τη δουλειά του στο διάστημα που έπαιξε στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Τελικά μπήκε στη λίστα με τη λογική ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε ένα παίκτη 34 ετών για έξι μήνες, μια κίνηση που δείχνει πόσο κοντόφθαλμα σκεφτόμαστε πάντα. Είναι τρίτος στις προτιμήσεις σας γιατί πληρώνει πως είναι πιο πρόσφατος(ήρθε Ιανουάριο του 2012), μιας και οι παλαιότεροι που θυμούνται, ξέρουν πως αστεράκια τύπου Κόζνικ (8%,δεν τον θυμάστε; ε άμα δεν έπαιξε ποτέ…), Σινού (6%) και Γκόμες (6%) σίγουρα ήταν πραγματικές πατάτες που θα μας στοιχειώνουν για χρόνια.