Home TOP NEWS «Οι παίκτες θέλουν…»

«Οι παίκτες θέλουν…»


Μιλώντας στο Super Sport ο Ανδρέας Δημητρίου τόνισε πως στην ΟΜΟΝΟΙΑ θέλουν να αφήσουν πίσω τους όλα όσα έγιναν της προηγούμενες ημέρες και να επικεντρωθούν στο αγωνιστικό και τη δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί. Ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μετέφερε στον κόσμο το μήνυμα των παικτών, πως θέλουν να τους δουν στην κερκίδα την Κυριακή, να τους στηρίξουν για να πάρουν τη νίκη! Ακούστε στο ηχητικό πιο πάνω αναλυτικά όσα δήλωσε.

Για την επόμενη ημέρα: «Μας βρίσκει αφοσιωμένους στο παιχνίδι της Κυριακής και συγκεντρωμένους για να είμαστε καλύτεροι και να κερδίσουμε. Εκεί επικεντρωνόμαστε. Δεν θέλουμε να επαναλάβουμε όσα έγιναν τις προηγούμενες ημέρες».

«Οι ποδοσφαιριστές αντιλαμβάνονται τη στεναχώρια του κόσμου, όμως παράλληλα θέλουν να βελτιωθούν. Αυτό που θέλουν να μεταφέρουν στο κόσμο είναι ότι θέλουν να τους δουν στην κερκίδα, να νιώσουν ότι τους στηρίζουν».

«Ο κόσμος είναι πάντα εκεί παρά τις στεναχώριες και το αναγνωρίζουν οι ποδοσφαιριστές. Νιώθουν αδικία για το παιχνίδι με την ΑΕΛ, αφού μπορούσαν να κερδίσουν. Δουλεύουν πολύ και θέλουν να να βάλουν καινούργια πράγματα στο παιχνίδι τους. Δουλειά γίνεται και σε θέματα νοοτροπία και ψυχολογίας».

«Είναι απλά μαθηματικά, όσο καθυστερήσεις να κάνε σερί, τόσο περιορίζονται οι πιθανότητες να κάνουμε κάτι μέσα στη χρονιά. Με τη Νέα Σαλαμίνα είναι δύσκολη αποστολή, όμως όλοι στην ομάδα νιώθουν ότι μπορούν να κερδίσουν και θα τα δώσουν όλα για να τα καταφέρουν».

Το ιατρικό δελτιο: «Ο Χριστοφή δεν προλαβαίνει τον αγώνα με τη Σαλαμίνα. Ο Ρούνιε νιώθει καλύτερα και θα κριθεί στις τελευταίες προπονήσεις εάν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή».

Για την πρόταση που έγινε στο Ρουνιε: «Βρίσκεται σε καλό δρόμο η προσπάθεια ανανέωσης. Σύντομα αναμένεται να ολοκληρωθεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο».

Μεταγραφικά: «Διεργασίες γίνονται καθημερινά, το τεχνικό επιτελείο έχει πιο ξεκάθαρη εικόνα για το ρόστερ. Ξέρουν που έχει αδυναμίες η ομάδα. Δεν υπάρχει όμως κάτι ανακοινώσιμο για την ώρα».