Home TOP NEWS Καλές οι προσθήκες, αλλά ποιοι φεύγουν;

Καλές οι προσθήκες, αλλά ποιοι φεύγουν;

ag3-omonoia-doxa-a (37)


Το ότι θα γίνουν μεταγραφές είναι δεδομένο. Τρεις ίσως και τέσσερις νέοι παίκτες θα περάσουν το κατώφλι του Ηλίας Πούλλος με την ευχή να μην είναι…περαστικοί, αλλά να γίνουν μόνιμοι κάτοικοι. Οι μεταγραφές πάντως είναι μόνο η μισή δουλειά που καλείται η ΟΜΟΝΟΙΑ να κάνει αυτή τη περίοδο. Η άλλη μισή αφορά τις αποχωρήσεις. Για κάθε παίκτη που θα έρθει, κάποιος θα φύγει.

Ο πρώτος είναι βέβαιος και αναφερόμαστε φυσικά στο Τζάκσον Μεντί. Την πρώτη Ιανουαρίου θα ανακοινωθεί και τυπικά η ένταξη του στον Λεβαδειακό. Χρειαζόμαστε άλλους 2 ή 3 και όπως δήλωσε ο Δώρος Σεραφείμ ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν τους έχει υποδείξει ακόμα. Θεωρούμε βέβαια, πως η δήλωση του προέδρου ήταν απλά τακτικής, αφού της αποχώρησης οποιουδήποτε θα προηγηθούν συνομιλίες για να βρεθεί η χρυσή τομή.

Από κει και πέρα, οι φήμες δίνουν και παίρνουν. Μια λογική λέει πως παίκτες οι οποίοι δεν πήραν λεπτά από το Μιλόγεβιτς ή παραγκωνίστηκαν, οδεύουν προς την έξοδο, αλλά η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν επιβεβαιώνει. Στην συζήτηση μπαίνει και ο Λομπιανίτσε μετά το πειθαρχικό παράπτωμα. Τίποτα όμως δεν είναι σίγουρο και όλα όσα συζητούνται είναι απλά εικασίες.