Home TOP NEWS Καθρέφτης το γήπεδο

Καθρέφτης το γήπεδο

kazamias-ag12-omonoia-enp (4)


“Ξεχωρίζει η πολύ μεγάλη διάθεση και η αυτοπεποίθηση που βγάζουν ο προπονητής και οι συνεργάτες του ως προς την προσπάθεια για βελτίωση, τόσο ατομικά των ποδοσφαιριστών, όσο και τη λειτουργία του συνόλου.”

Τα πιο πάνω ήταν η απάντηση του εκπρόσωπου τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όταν ρωτήθηκε για το κλίμα. Δεν έχει λόγο να πει κάτι που δεν ισχύει ο Αντρέας Δημητρίου. Η απόδοση όμως της ομάδας καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, μας κάνει όλους δικαιολογημένα δύσπιστους, θέλουμε να δούμε και καλή απόδοση για να πιστέψουμε. Άλλωστε ακόμα και ο προπονητής μετά την ισοπαλία με την Ένωση είπε πως κάποιοι άλλα δείχνουν στη προπόνηση και άλλα στο γήπεδο.

Καθρέφτης το γήπεδο λοιπόν. Οι ποδοσφαιριστές μας δέχθηκαν έντονη κριτική την εβδομάδα που πέρασε από το κόσμο και τους ζητήθηκε να αναλάβουν τις ευθύνες τους από τη διοίκηση. Στις πρώτες 12 αγωνιστικές, είχαν πολλές ευκαιρίες για αποδείξεις και τις κλότσησαν στο κάλαθο των αχρήστων. Θα είναι οι επόμενες 4 διαφορετικές; Θα αποδείξουν ότι όντως δουλεύουν σκληρά για βελτίωση και θέλουν να ανέβουν; Μόνο οι ίδιοι ξέρουν και μόνο το γήπεδο μετράει.