Home TOP NEWS Κυπριανού: “Θα πρέπει να αφήσουν το ΑΚΕΛ έξω από το ποδόσφαιρο”

Κυπριανού: “Θα πρέπει να αφήσουν το ΑΚΕΛ έξω από το ποδόσφαιρο”

Προς απογοήτευση μας, η ηγεσία του ΑΚΕΛ συνεχίζει να αναφέρεται σε αλλότρια κίνητρα. Δεν γνωρίζουμε αν κάποιοι λίγοι έχουν και τέτοια, ξέρουμε όμως πως η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου που ανησυχεί σκέφτεται με βάση τα συναισθήματα του για την ΟΜΟΝΟΙΑ και μόνο. Ας μην αναχθεί η όλη ιστορία σε κόντρα ΑΚΕΛ και “σκοτεινών δυνάμεων” γιατί το θέμα είναι η σωτηρία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Δεν είναι ώρα για να κρυβόμαστε, είναι η ώρα που πρέπει να δούμε τι χρειάζεται η ΟΜΟΝΟΙΑ για να πάει μπροστά.


«Θα πρέπει να αφήσουν το ΑΚΕΛ έξω από το ποδόσφαιρο, γιατί το ΑΚΕΛ είναι από μόνο του μακριά από το ποδόσφαιρο. Δεν θέλουμε να έχουμε καμία ανάμιξη με αυτά τα ζητήματα, εμείς τοποθετούμαστε πολιτικά στα ζητήματα του αθλητισμού», δήλωσε σήμερα σε σχετική ερώτηση ο Άντρος Κυπριανού, κατά τη διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε από το ΑΚΕΛ.

«Αν παρακολουθήσετε ιστοσελίδες και άρθρα, θα τους βρείτε», ήταν το σχόλιο του για τους… κύκλους που υποκινούν την Θύρα 9 και στους οποίους αναφέρεται η ανακοίνωση του κόμματος.

«Δεν είπαμε ότι τα πολιτικά κόμματα δεν πρέπει να έχουν σχέση με τον αθλητισμό. Αντιθέτως, είπα ότι είναι ευθύνη και υποχρέωση μας να διατυπώνουμε πολιτικές θέσεις για τα διάφορα ζητήματα. Ούτε θα αποκόψουμε τις σχέσεις μας με τα οποιαδήποτε σωματεία, αυτό που λέω είναι πως τα πολιτικά κόμματα δεν πρέπει να αποφασίζουν αντί των Δ.Σ. των σωματείων και σε αυτό επιμένω. Το ΑΚΕΛ δεν αποφασίζει για κανένα σωματείο, τα Δ.Σ. είναι που αποφασίζουν», απάντησε σε ερώτηση εάν το κόμμα έχει σχέση με την ΟΜΟΝΟΙΑ και άλλα σωματεία.

Απ’ εν αντρέπεται ο κόσμος εν δικός του…

Posted by Kifines.com on Tuesday, December 8, 2015