Home TOP NEWS Match Report: Άσχημη νικήτρια

Match Report: Άσχημη νικήτρια

ag16-doxa-omonoia-b (16)


Σε ένα παιχνίδι στο οποίο είχε κακή απόδοση, η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε με 0-1 τη Δόξα Κατωκοπιάς. Η ομάδα μας δεν έπιασε σε κανένα σημείο του αγώνα ρυθμό και έχει μόνο το τρίποντο να θυμάται. Το γκολ της ομάδας μας πέτυχε ο Νούνο Ασσίς, δεν έπρεπε όμως να μετρήσει.

Α’ ημίχρονο

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ανήκε στη Δόξα. Στο 6′ ο Λασέρτα βρήκε τον Ετμάρ μέσα στη περιοχή, η πλάσα του πέρασε άουτ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ απάντησε στο 10′ με τετ α τετ του Ασσίς, όμως ο μάγος νικήθηκε από τον Χατζηφραγκίσκου. Τελικά ο Νούνο σκόραρε ένα λεπτό μετά. Μακρινή μπαλιά, ο Σκέμπρι έκανε τακουνάκι και ο Ασσίς από κοντά άνοιξε το σκορ. Η μπάλα πάντως πριν το τακουνάκι του Σκέμπρι πέρασε έξω και η φάση δεν έπρεπε να εξελιχθεί, αλλά ο βοηθός ήταν σε πολύ λάθος θέση και φυσιολογικά έχασε μια τόσο γρήγορη φάση. Στο 16′ η Δόξα λίγο έλειψε να ισοφαρίσει, ο Παναγή όμως απέκρουσε με υπερένταση το σουτ του Λόπεζ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έφτιαξε την επόμενη μεγάλη φάση της στο 35′. Ο Κιρμ έκανε επέλαση και σέντρα, ο Σέρινταν έκανε το σουτ, η μπάλα όμως κόντραρε πριν πάει στα δίκτυα. Στην τελευταία φάση του ημιχρόνου, η Δόξα απείλησε με τον Ετμάρ, με το σουτ του να καταλήγει ξυστά στο δοκάρι του Παναγή.

Β’ ημίχρονο

Κακό και το δεύτερο ημίχρονο. Χαρακτηριστικό ότι μέχρι το 60′ δεν είδαμε τη παραμικρή φάση. Κάπου εκεί ένα σουτ του Φοφανά πέρασε άουτ. Στο 63′ η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε σπουδαία ευκαιρία. Ο Οικονομίδης βρέθηκε μόνος στο δεύτερο δοκάρι αλλά σούταρε ψηλά έξω. Δέκα λεπτά μετά, ο Εντινφούλ έχασε σπουδαία ευκαιρία με κεφαλιά που πέρασε λίγο άουτ. Η Δόξα απείλησε ξανά στο 85′ με σουτ του Φοφανά που απέκρουσε ο Παναγή. Η πιο μεγάλη φάση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 87′ με σουτ του Παουλίνιο που σταμάτησε στο δοκάρι. Αυτή ήταν η τελευταία μεγάλη φάση στο ματς.

Συμπερασματικά

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν τραγική, αυτή είναι η αλήθεια. Μακράν η χειρότερη εμφάνιση με το Μιλόγεβιτς στο πάγκο. Πάλι καλά που ήρθε το τρίποντο. Σαν να μην έφταναν όλα τα άλλα, η ΟΜΟΝΟΙΑ στερείται τους Ασσίς, Σέρινταν, Μπεμπέ, Χαφέζ για το ματς με Ανόρθωση. Πραγματικά ήταν ο χειρότερος τρόπος να πάρουμε νίκη ο σημερινός. Κακή απόδοση, γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει, 4 παίκτες εκτός.