Σε ένα ματς που έλεγχε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε τον Εθνικό Άχνας με 2-1. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε σωρεία ευκαιριών για να διευρύνει το υπέρ της σκορ ενώ και πάλι έκανε δώρο γκολ στον αντίπαλο.


Α’ ημίχρονο

Το πρώτο λάθος του απογεύματος ήρθε και πάλι από βοηθό μόλις στο 5′. Ο Ασσίς έφυγε μόνος και υποδείχθηκε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ. Ο βοηθός Αριστείδης Χρίστου πάντως απέδειξε πως ήταν όντως ανθρώπινο λάθος, δυο λεπτά μετά, όταν υπέδειξε πέναλτι για την ΟΜΟΝΟΙΑ σε χέρι του Μιράντα. Εκτελεστής ο Σιέρινταν και 1-0 για την ομάδα μας. Στο 14′ μετά από σουτ του Οικονομίδη, ο Σκέμπρι βρέθηκε μόνος με το Μπογκατίνοφ όμως καθυστέρησε και οι αμυντικοί το κόντραραν. Στο 20′ ο Σκέμπρι έκανε κεφαλιά άουτ. Στο 33′ ήρθε το 2-0 με πανέμορφο τρόπο. Ο Παναγή έδωσε στον Ασσίς, αυτός κράτησε όσο έπρεπε και έδωσε στο Μπεμπέ, που σέντραρε και ο Σκέμπρι κάρφωσε τη μπάλα με κεφαλιά. Τρία λεπτά μετά Ο Μαλτέζος έχασε χρυσή ευκαιρία για το 3-0. Ο Σέρινταν έβγαλε φανταστική μπαλιά, ο Σκέμπρι πέρασε και τον Μπογκατίνοφ αλλά πλάσαρε άουτ.

B’ ημίχρονο

Με σοβαρό λάθος του Παναγή ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Μόλις στο 48′ ο Μαργκάσα έδωσε στον Παναγή που έκανε κακό κοντρόλ. Ο Γκριγκαλασβίλι το εκμεταλλεύτηκε και μείωσε σε 2-1 στην πρώτη ουσιαστικά ευκαιρία της Άχνας στο παιχνίδι. Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ιδιαίτερα από το γκολ. Στο 67′ ο Σιέρινταν έχασε απίστευτη ευκαιρία να πετύχει το 3-1. Σε φάουλ του Χαφέζ βρέθηκε εντελώς μόνος στα 2 μέτρα από το Μπογκατίνοφ η κεφαλιά του όμως ήταν ακριβώς πάνω στο Σκοπιανό που απέκρουσε. Πέντε λεπτά μετά ήταν σειρά του Ασσίς να χάσει μεγάλη ευκαιρία. Ο Σκέμπρι τον έβγαλε μόνο, ο Νούνο μπήκε στο κουτί αλλά πλάσαρε άουτ. Στο 77′ χάθηκε και νέα τεράστια φάση. Ο Ράμος έβγαλε μόνο το Σκέμπρι που προτίμησε αντί να τελειώσει τη φάση να ψάξει πάσα στο Μπεμπέ. Ο Μιράντα απέκρουσε πριν ο Βραζιλιάνος σκοράρει.

Συμπερασματικά

Το σημαντικό ήταν η νίκη και ήρθε. Όταν όμως πρέπει να κερδίσεις 5-0 και να περάσεις ένα εύκολο απόγευμα και κερδίζεις 2-1, πρέπει να δεις και τι έκανες λάθος. Όχι ότι αγχώθηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά και πάλι, μπορούσε να έκανε πολύ πιο εύκολη τη ζωή της. Προχωράμε, νίκη και με τη Δόξα.

GALLERY: ΟΜΟΝΟΙΑ-Εθνικός Άχνας