Home TOP NEWS Με το νέο έτος, ας παραδεχθούμε τα λάθη μας

Με το νέο έτος, ας παραδεχθούμε τα λάθη μας

omonoia-brondby-kazamias-kosmos (19)


Δεν υπάρχει καμιά ντροπή στο να κάνει κάποιος λάθη, δείχνει πως προσπαθεί. Η ντροπή είναι να επιμένει σε αυτά, να ξεροκεφαλιάζει, να μην θέλει να παραδεχθεί πως κάπου στη πορεία, ίσως να πήρε μία (ή δέκα) λάθος στροφή. Κάπως έτσι η ΟΜΟΝΟΙΑ βρέθηκε στο κανναβάτσο, κάπως έτσι δεν προχωράει. Με το νέο έτος, ας παραδεχθούμε πρώτα τα λάθη μας. Θα είναι το πρώτο βήμα για τη διόρθωση τους.

Με ποια αφορμή γράφουμε τα πιο πάνω; Η δήλωση που έκανε ο Αντρέ Σκέμπρι πριν δυο μέρες απέδειξε πως όντως κάποια πράγματα είναι όσο προφανή τα θεωρούμε κι ας αρνούνται αυτοί που πρέπει να τα παραδεχθούν. ” Το ρόστερ μας δεν είναι μεγάλο, νομίζω το πλάνο των μεταγραφών μας δεν ήταν καλό, δεν έχουμε πολλούς παίκτες”. Καμία προσπάθεια να ωραιοποιήσει τα πράγματα, κανένα άλλοθι, κανένα “αλλά”. Ο προγραμματισμός ήταν κακός. Τόσο απλά. Και το λέει ποδοσφαιριστής πρώτης γραμμής, όχι όποιος και όποιος.

Και ήταν κακός, γιατί ακολουθήθηκε η ίδια διαδικασία που εδώ και χρόνια αποτυγχάνει με την ελπίδα πως αυτή τη φορά θα ευθυγραμμιστούν οι πλανήτες. Δεν το έκαναν και αποτύχαμε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει αυτή τη στιγμή δυο επιλογές. Η πρώτη είναι να δει το δέντρο αντί το δάσος και να κάνει επίπληξη στο Σκέμπρι που μιλάει ανοικτά για λάθη προγραμματισμού. Η δεύτερη είναι να αντιληφθεί επιτέλους πως δουλεύουμε τόσο λάθος, που μέχρι και οι ποδοσφαιριστές μας νιώθουν την ανάγκη να το πουν, μπας και αλλάξει κάτι. Ας παραδεχθούμε λοιπόν τα λάθη μας, να προχωρήσουμε, να κάνουμε όλα αυτά που πρέπει για να εκσυγχρονιστούμε.