Home TOP NEWS Μιλόγεβιτς: “Αρχίζω να φοβάμαι τον εαυτό μας”

Μιλόγεβιτς: “Αρχίζω να φοβάμαι τον εαυτό μας”

ag15-omonoia-ethnikos (127)


Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς τόνισε πως δίκαια κέρδισε η ομάδα του όμως τον ανησυχούν τα λάθη που γίνονται και τα κακά διαστήματα. Πρέπει να καταλάβουν οι παίκτες πως πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι 90 λεπτά.

Μιλόγεβιτς: “Καλησπέρα. Ο συνάδελφος πλέον έχει αναλύσει όλο το παιχνίδι. Πιστεύω κάποια άλλα πράγματα, στην αρχή δεν είχαμε προσαρμοστεί καθόλου στις συνθήκες, αυτά που είπαμε πριν ότι το γήπεδο είναι βρεγμένο και δεν θέλαμε κοντινές πάσες, ή πάσες πίσω και αυτό κάναμε. Ο Εθνικός βγήκε μπροστά, μας πίεσε εύκολα και κάθε φορά που βγήκαν ψηλά κάναμε φάση. Έτσι όπως βγήκε το παιχνίδι, χωρίς να παίξουμε τεχνικό ποδόσφαιρο λόγω συνθηκών, πήραμε προβάδισμα και είχαμε ευκαιρίες. Δημιουργούμε φάσεις και με ικανοποιεί, πετύχαμε και γκολ. Εκεί που είχαμε σκορ ασφαλείας, κάναμε πάλι κάτι που δεν μπορώ να καταλάβω αυτό που με φοβίζει και πρώτη φορά το βλέπω, με φοβίζει ο εαυτός μας. Δεν υπάρχει παιχνίδι που να μην κάνουμε δώρο. Ευτυχώς που ήταν 2-0, γιατί ξέρετε πως μπαίνει άγχος με τέτοια λάθη. Δεν μας δημιούργησε πρόβλημα οΕθνικός αλλά σε αυτό το γήπεδο με τέτοιες συνθήκες κάθε φορά που μπαίνει η μπάλα στη περιοχή όλα γίνονται. Δίκαια κερδίσαμε, κατά διαστήματα παίζουμε τρομερό ποδόσφαιρο, αυτά που θέλουμε και κάποια διαστήματα που δεν παίζουμε. Λάθος επιλογές, λάθος τοποθετήσεις και δυστυχώς δεν αναλαμβάνει ευθύνες κανείς. Δεν θα το πω ανευθυνότητα ή αφηρημάδα, αλλά μας λείπει η συγκέντρωση, μας λείπει η πειθαρχία. Προσπαθήσαμε με το Μπεμπέ και τον Οικονομίδη να ελέγξουμε το κέντρο, τέλος καλό όλα καλά. Δεν έχουμε χρόνο να ξεκουραστούμε, έχουμε ματς τη Τρίτη. Κρατάμε τη νίκη, συγχαρητήρια στην Άχνα και συνεχίζουμε. Είμαι σίγουρος πως η Άχνα θα κάνει καλή ομάδα”.

Τόσιτς: “Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την εμφάνιση μου παρότι χάσαμε. Νομίζω το πρώτο ημίχρονο παίξαμε τακτικά πολύ καλά και είχαμε καλύτερη κατοχή από μια μεγάλη ομάδα. Δυστυχώς δυο καταστάσεις με το πέναλτι και μια αντεπίθεση μας στοίχισαν δυο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε το κέντρο, ήταν καλύτεροι μας παρόλο που πετύχαμε γκολ από λάθος του πορτιέρο. Δεν είχαμε δύναμη να πάρουμε έστω το βαθμό. Είχαμε πρόβλημα μπροστά και είμαι σίγουρος πως αν το Γενάρη πάρουμε φορ, θα βελτιώσουμε και τη κατοχή και την δημιουργικότητα. Συγχαρητήρια στην ΟΜΟΝΟΙΑ και στους παίκτες μας που δεν παράτησαν το παιχνίδι”.