Home TOP NEWS Μιλόγεβιτς: “Κουρασμένοι ψυχολογικά και σωματικά οι παίκτες”

Μιλόγεβιτς: “Κουρασμένοι ψυχολογικά και σωματικά οι παίκτες”

ag16-doxa-omonoia-b (56)


Περιμέναμε πως και πως τη διακοπή, δήλωσε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς καθώς βλέπει τους παίκτες του κουρασμένους, σωματικά και ψυχολογικά.

Β.Μιλόγεβιτς: «Μόνο τη νίκη κρατάμε από το παιχνίδι και τη θέλαμε πολύ. Για τη ποιότητα του παιχνιδιού δεν μπορώ να πω κάτι γιατί είδατε και εσείς. Δεν είμαι ευχαριστημένος αλλά περίμενα να πάει έτσι το ματς. Το θέλαμε πολύ το παιχνίδι και παίξαμε σε ένα γήπεδο δύσκολο και σήμερα και την προηγούμενη αγωνιστική που μας στοίχισε σε προσπάθεια.

Προσπαθήσαμε αυτές τις δυο μέρες λίγο να έχουμε τη φρεσκάδα, αλλά δεν την είχαμε καθόλου. Φαινόταν στο παιχνίδι πως δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε 2-3 πάσες και είμαστε αναγκασμένοι να αμυνθούμε. Ας το πούμε αλλιώς, μας πίεσε η Δόξα. Δεν μπορώ να πω πως είχε κλασσικές ευκαιρίες, είχε όμως ένα σουτ με δοκάρι και μπορούσε να βάλει γκολ, να μας δυσκολέψει τη ζωή. Το δεύτερο είναι πως η ομάδα ψυχολογικά είναι κουρασμένη. Περιμένουμε πως και πως τη διακοπή, είναι κουρασμένοι ψυχολογικά και σωματικά. Το μυαλό τους είναι να πάνε να ηρεμήσουν και είναι φυσιολογικό. Προσπαθήσαμε να τους το αποβάλουμε από το μυαλό. Τέλος καλό όλα καλά αφού κερδίσαμε αν και η Δόξα άξιζε παραπάνω. Εμείς θέλαμε νίκη την πήραμε και μόνο αυτό μπορούμε να κρατήσουμε από το ματς. Ξαναλέω πως περίμενα έτσι το παιχνίδι, αφού δεν είχαμε φρεσκάδα, είμαστε κουρασμένοι Καλή συνέχεια στη Δόξα είναι πολύ καλή ομάδα».

Δεν προβληματίζεστε από την εικόνα της ομάδας σας; Ότι πάτε πίσω;

«Συμφωνώ απολύτως. Δεν μπορώ να έχω παράπονο από τα παιδιά προσπαθούν, απουσιάζουν και κάποια παιδιά. Είναι κάποιες κινήσεις που θέλουμε να κάνουμε . Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ, είναι πως θα δουλέψουμε. Από τη μια μέρα στην άλλη δεν αλλάζουν πολλά. Ελπίζω πως θα έρθουν καλύτερες εμφανίσεις. Για 5ο ματς αλλάζουμε την εντεκάδα και ειδικά την άμυνα. Έπαιξε και ο Μάριος πρώτη φορά και χάρηκα που πήγε πολύ καλά. Συνέχεια έχουμε τραυματισμούς και απουσίες. Ψαχνόμαστε συνεχώς για να βγάλουμε τη καλύτερη εντεκάδα. Δεν είμαστε η ομάδα που είδαμε σήμερα αλλά όταν κάποιοι κρύβονται είναι φανερό πως δεν έχουν δυνάμεις. Πολλές ομάδες χάνουν πριν τα Χριστούγεννα. Δεν παίξαμε, συμφωνώ μαζί σας απολύτως, αλλά κερδίσαμε. Με την επιστροφή πρέπει να βρούμε λύσεις».

Θέλω να σταθώ στο ψυχολογικό. Παίκτες που ήξεραν πως με κίτρινη μένουν εκτός και πήραν κάρτα. Φαίνεται πως υπάρχει άλλο πρόβλημα…

«Ακριβώς όπως τα είπατε. Με την ερώτηση απαντήσατε κιόλας. Τα είχαμε μιλήσει κιόλας. Πρέπει να κάνουμε άλλη εντεκάδα πάλι, δεν έχουμε σταθερότητα. Έχουμε κάποια διαστήματα καλού ποδοσφαίρου, όχι μεγάλα και όχι εκπληκτικά πράγματα, αλλά άλλα διάστημα βλέπουμε ανάποδα πράγματα. Σήμερα δεν κάναμε τίποτα από ότι δουλέψαμε. Παίρνουμε κίτρινες για διαμαρτυρίες, που μπορούμε να αποφύγουμε. Είναι ζωντανό το παιχνίδι, αλλά πρέπει και να πειθαρχούμε να έχουμε σωστή ψυχολογία».

Μεταγραφές…

«Καθημερινά κάνουμε επαφές ακόμα και σήμερα. Εδώ παίζονται πολλά, δεν λέω κάτι καινούριο. Είναι γεγονός πως υπάρχουν παίκτες που προτάθηκαν και όταν ήρθαμε να συζητήσουμε δεν μπορούν να έρθουν ή έχουν συμβόλαια. Προσπαθούμε να φέρουμε παίκτες διαφοράς. Να μας δώσουν κάτι καλύτερο. Είχαμε συζητήσεις με παίκτες που μας ενδιέφεραν, τελικά ή δεν είναι ελεύθεροι ή κάτι άλλο, παίζονται πολλά. Μελετάμε μέρα νύκτα, ψάχνουμε πληροφορίες, στο τέλος ο παίκτης δεν έρχεται. Όχι για οικονομικούς λόγους, για άλλους. Θα κάνουμε μεταγραφές, ελπίζω να βρούμε αυτά που θέλουμε».

Βοηθός Δόξας: «Ευχαριστούμε για τα καλά λόγια. Είμαι περήφανος για την προσπάθεια μας. Δικαιούμασταν περισσότερα και ο λόγος που δεν το πήραμε τον ξέρετε όλοι. Αν συνεχίσουμε έτσι έχουμε μέλλον. Καλή συνέχεια στην ΟΜΟΝΟΙΑ, συγχαρητήρια. Καλά Χριστούγεννα στο κόσμο».