Home TOP NEWS Μιλόγεβιτς: “Τη θέλαμε και τη πήραμε”

Μιλόγεβιτς: “Τη θέλαμε και τη πήραμε”

ag14-salamina-omonoia-a (10)


Ευχαριστημένος από την προσπάθεια και το τρίποντο ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς που τόνισε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ έλεγξε το ματς και κέρδισε δίκαια. Με την πιο πάνω πεποίθηση συμφώνησε και ο αντίπαλος προπονητής.

Μιλόγεβιτς: “Καλησπέρα σε όλους. Το παιχνίδι ήρθαμε να το παίξουμε κόντρα σε μια πολύ δουλεμμένη ομάδα, πολύ γυμνασμένη και με τρεξίματα. Αυτό που ήταν πολύ βασικό ήταν να μην αφήσουμε τους ακραίους τους να κάνουν παιχνίδι και στο πρώτο ημίχρονο ελέξαμε πλήρως το ματς. Είχαμε πάθος και όλα αυτά που ζητάμε κάθε εβδομάδα. Μιλήσαμε πολύ γιατί έχουμε και ψυχολογικό πρόβλημα και θέλαμε τη νίκη για μας. Να αποδείξουμε στον εαυτό μας ότι μπορούμε. Σήμερα οι παίκτες αξίζουν συγχαρητήρια γιατί έβαλαν αυτά που δουλέψαμε στη τακτική σε μεγάλο βαθμό. Μπορούσαμε να τελειώσουμε πιο νωρίς το ματς αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας, ο μικρός, έπιασε 2-3 πολύ καλές φάσεις. Η νίκη για μας σημαίνει πολλά. Είμαι εδώ ένα μήνα και έχω δει στα παιδιά και στη προπόνηση. Ήθελα να μάθω και τι άνθρωποι είναι. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μεγάλη ομάδα αλλά είναι το 4ο ματς που παίζουμε με άλλη εντεκάδα, άλλη γραμμή. Να μην πω πολλά συγχαρητήρια στο συνάδελφο γιατί δεν είναι τυχαία εκεί η Σαλαμίνα. Ήταν πολύ καλό παιχνίδι και νομίζω αξίζαμε τη νίκη, τη θέλαμε και τη πήραμε.

Σίγουρα θα γίνουν μεταγραφές, θέλουμε να είμαστε σίγουροι για αυτούς που θα έρθουν. Είμαι σίγουρος και για τους παίκτες στο ρόστερ μας πως μπορούν να βοηθήσουν. Θέλουμε να βοηθήσουμε την ομάδα σε κάθε γραμμή, δεν έχουμε καταλήξει σε κάτι όμως.

Σαν παίκτης έπαιξα σε μεγάλες ομάδες. Αυτές οι ομάδες θέλουν παίκτες με ψυχή και προσωπικότητα. Οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν που παίζουνε. Για αυτό είμαι ευχαριστημένος γιατί τους βλέπω να αλλάζουν νοοτροπία. Η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο και θέλω να έχω παίκτες που αντέχουν τη πίεση. Για να φοράς το τριφύλλι που έχει από πάνω δυο αστέρια πάει να πει μεγάλη ομάδα, με πολλά πρωταθλήματα και πρέπει να σέβεσαι που παίζεις. Θέλουμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα και να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Να τα δίνουμε όλα κάθε παιχνίδι. Μιλάμε πολύ με τους παίκτες και όλα εξαρτώνται από εμάς”.

Ντε Γιόγκε: “Παίζαμε ένα δύσκολο ματς, με ένα καλό αντίπαλο που έχει ανάγκη τις νίκες και το ξέραμε. Είπα στους παίκτες μου πως πρέπει να συνεχίσουμε την πρόοδο, αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε τη πίεση και όχι εμείς. Είναι σημαντικό σε αυτή τη περίοδο να καταλάβουμε ότι δεν μπορείς να παίζεις πάντα με 11 παίκτες. Έχω τη πίστη ότι οι μικροί Κύπριοι που μπαίνουν τώρα θα μας βοηθήσουν πολύ, πιστεύω περισσότερο σε αυτούς παρά στις μεταγραφές και είμαι βέβαιος θα πάνε καλά. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την απόδοση τους. Πρέπει να αλλάξουμε κάποιους παίκτες, ο Σκοπελίτης έφυγε γρήγορα, μετά και ο Παύλου και αλλάξαμε το σύστημα για να βάλουμε πίεση. Δώσαμε χώρο, η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πολύ καλή ομάδα και έχει δίκαιο ο συνάδελφος ότι θα μπορούσαν να βάλουν δεύτερο, αν και θα μπορούσαμε και εμείς να ισοφαρίσουμε με το Πεδρίτο. Δεν μπορείς να είσαι χαρούμενος όταν χάσεις, όμως είχα πει στους παίκτες μου πριν το ματς να τα δώσουν όλα και το έκαναν. Συγχαρητήρια στην ΟΜΟΝΟΙΑ, συνεχιζουμε, θέλουμε την εξάδα και εύκολα παιχνίδια δεν υπάρχουν. Πρέπει να συνεχίσουμε, να δουλέψουμε σκληρά”.