Home TOP NEWS Να δούμε τον έφηβο Ασσίς και το πολυβόλο Σκέμπρι

Να δούμε τον έφηβο Ασσίς και το πολυβόλο Σκέμπρι

ag9-aek-omonoia-a-Schembri (79)


Νέα αποστολή έχουν το Σάββατο οι παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και για να την φέρουν εις πέρας θα πρέπει να δείξουν όχι απλώς ένα καλό πρόσωπο, αλλά το καλύτερο που διαθέτουν. Ναι μεν το ζητούμενο είναι οι τρεις βαθμοί, όμως εάν έρθει με σπουδαία απόδοση θα αποφέρει διπλά κέρδη.

Η ομάδα χρειάζεται τον έφηβο Νούνο Ασσίς που δεν καταλαβαίνει από κούραση και το πολυβόλο Αντρέ Σκέμπρι που σημαδεύει στο στόχο και σκοράρει. Επίσης, το σταθερό Κωνσταντίνο Παναγή με τα τρομερά αντανακλαστικά, τον Γιώργο Οικονομίδη που “τρώει” το γήπεδο και κυνηγάει κάθε φάση, τον πεισματάρη Καρίμ Χαφέζ που μας έδειξε καλά στοιχεία τόσο ανασταλτικά αλλά και στα ανεβάσματα του. Φυσικά θα χρειαστούμε όλους ανεξαιρέτως που θα κληθούν να αγωνιστούν να είναι στη… μέρα τους και να δώσουν μάχες, να τρέξουν ασταμάτητα, να δείξουν ότι αυτό που θέλουν θα το πάρουν!

Αναφερόμαστε ιδιαίτερα σε αυτούς γιατί είναι οι 5 με τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής, μετρώντας περισσότερο από 1000 αγωνιστικά λεπτά ο κάθε ένας. Μάλιστα ο Σκέμπρι είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, ενώ δεύτερος ακολουθεί ο μάγος Ασσίς. Εάν οι προαναφερθέντες, που σχεδόν σίγουρα θα είναι στο αρχικό σχήμα, μπουν στον αγωνιστικό χώρο και δείξουν στους αντίπαλους ποιο είναι το αφεντικό θα ακολουθήσει όλη η ομάδα και τότε θα είμαστε πιο κοντά στο στόχο!