Home TOP NEWS Να φέρει “Λεάντρο” όχι “Τζόκιτς”

Να φέρει “Λεάντρο” όχι “Τζόκιτς”

Leandro-Marcolini (1)


Σχεδόν κάθε μεταγραφική του Γεννάρη, η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να διορθώσει λάθη του καλοκαιριού και να ενισχύσει την ομάδα της. Αυτή τη φορά, οι τέσσερις μεταγραφές που χρειάζεται θα εξαντληθούν, μιας και υπάρχουν κτυπητά κενά σε συγκεκριμένες θέσεις στο ρόστερ. Ο Ιανουάριος θέλει προσοχή, αφού οι διαθέσιμοι καλοί παίκτες δεν είναι και πολλοί.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ Ιανουάριο έχει πάρει και παικταράδες, έχει πάρει και παλτά. Ένα από τα καλύτερα παραδείγματα παίκτη που έκανε τη διαφορά και βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα, ήταν ο Λεάντρο Μαρκολίνι που έμεινε τελικά 4,5 χρόνια, πήρε τίτλους, έφυγε αγαπητός από το κόσμο. Άλλοι καλοί παίκτες που ήρθαν Ιανουάριο, είναι οι Μορέιρα, Νίλσεν, Μ’Γκούνι, Ρινκ, Καφού, Κωνσταντίνου και Άλβες, αν και ο τελευταίος ήθελε μεγάλο χρόνο προσαρμογής. Υπάρχουν όμως και αντιπαραδείγματα παικτών που ήρθαν και δεν έπαιξαν. Ένα τέτοιο ο Ντούσαν Τζόκιτς, που πήρε τρελό ποσό για 4 μήνες και δεν πρόσφερε τίποτα.

Αυτή τη φορά η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει την πολυτέλεια να πάρει παλτό, ή έστω παίκτη που δεν θα τη βοηθήσει άμεσα. Οι ανάγκες, ειδικά στην άμυνα, είναι υπαρκτές και ποσοτικά και ποιοτικά και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς πρέπει να κάνει προσεκτικές κινήσεις για να μην βγει εκτός μπάτζετ και για να ενισχύσει σοβαρά την ΟΜΟΟΙΑ.