Home TOP NEWS Να “κολλήσει” κάτι από την όλη ιστορία

Να “κολλήσει” κάτι από την όλη ιστορία

poreia-thyras9-grafia-akel (15)


Μια πολύ δύσκολη εβδομάδα, ολοκληρώνεται αύριο με την εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας μας με τη Νέα Σαλαμίνα. Τα γεγονότα που τη σημάδεψαν δεν ήταν ασφαλώς αγωνιστικά, αλλά η πορεία της ΘΥΡΑΣ 9, η γενικότερη αντίδραση του κόσμου και η συνέντευξη τύπου της διοίκησης με την οποία ενημέρωσε πως προτίθεται να εξαντλήσει τη θητεία της.

Το σημαντικό από την όλη υπόθεση, δεν είναι οι κόντρες και οι ίντριγκες. Το σημαντικό είναι να “κολλήσει” και κάτι. Ο κόσμος δεν αντιδρά επειδή έχει προσωπικά θέματα με το συμβούλιο και γουστάρει τα δράματα, αντιδρά γιατί βλέπει πως εξακολουθεί να υπάρχει “εμπόδιο” στον εκσυγχρονισμό. Βλέπει πως οι άλλοι προχωράνε και εμείς μένουμε στάσιμοι, αδυνατώντας λόγω εγωισμού να εντοπίσουμε που πάμε λάθος.

Επιβάλλεται να καταλάβουν όλοι όσοι ορίζουν τη μοίρα του σωματείου πως δεν αντιδράμε γιατί ξυπνήσαμε ένα πρωί και αποφασίσαμε να τους κάνουμε πρόβλημα. Αντιδράμε γιατί ανησυχούμε για το μέλλον της ομάδας. Δεν τους κάνουμε κριτική επειδή τους αντιπαθούμε, αλλά για να τους δείξουμε πως υπάρχουν και άλλες μέθοδοι από αυτές που ακολουθούν και αποτυγχάνουν κατ’ επανάληψη.

Θα γίνουμε ξανά πιο συγκεκριμένοι. Αφού δεν θέλει το Δ.Σ. να παραδώσει τη σκυτάλη, ας δείξει πως είναι διατεθειμένο να κάνει βήματα μπροστά. Ας δείξει πως έχει λόγο που μένει. Εκστρατεία εγγραφής μελών, καλύτερη οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος, επαγγελματισμός στα κατά μέρος τμήματα. Δεν ζητάμε πολλά. Τα αυτονόητα ζητάμε και εδώ που είμαστε, είναι πιο σημαντικά από τα αγωνιστικά.