Home TOP NEWS Να τριτώσει το καλό

Να τριτώσει το καλό

ag15-omonoia-ethnikos (160)


Η αποστολή “Άχνα” ολοκληρώθηκε με επιτυχία και η ΟΜΟΝΟΙΑ βλέπει πλέον την επόμενη. Μια επόμενη που δεν είναι τόσο μακριά, για την ακρίβεια το αντίθετο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πάει αύριο στο Μακάριο Στάδιο για να αντιμετωπίσει τη Δόξα Κατοκωπιάς. Μια ομάδα σαφώς μικρότερη από την ίδια, σαφώς πιο αδύνατη, που ήδη έχει κατακτήσει περισσότερους βαθμούς από όσους θα έπρεπε σε αγώνες εναντίων μας.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ προέρχεται από δυο συνεχόμενες νίκες απέναντι σε Σαλαμίνα και Άχνα. Κόντρα στη Δόξα θέλει να τριτώσει το…καλό, για πρώτη φορά στη σαιζόν! Ναι, καλά διαβάσατε, στη 16η αγωνιστική, η ομάδα μας για πρώτη φορά θα επιδιώξει να κάνει τρεις συνεχόμενες νίκες, κάτι άλλωστε που αντικατοπτρίζεται πλήρως και στη βαθμολογική μας θέση.

Προφανώς ο αγώνας έχει ξεκάθαρο φαβορί και αυτό είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ. Η έδρα στην προκειμένη περίπτωση δεν παίζει κανένα ρόλο, αφού παίζουμε στη Λευκωσία και στις κερκίδες θα είναι κυρίως ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ. Το ποιος θα κατακτήσει τη νίκη, δεν πρέπει ούτε να το συζητάμε, περιμένουμε να δούμε συνέχεια στη βελτίωση, καλή απόδοση, τρεις βαθμούς.