Home TOP NEWS Ο συνολικός έλεγχος των οκτώ δανεικών

Ο συνολικός έλεγχος των οκτώ δανεικών

konomis


Κάποιοι μετρούν το απόλυτο συμμετοχών, κάποιοι πήραν αρκετό χρόνο, ενώ μερικοί έπαιξαν λίγο έως καθόλου. Μιλάμε για τους δανεικούς ποδοσφαιριστές που δόθηκαν από την ΟΜΟΝΟΙΑ σε ομάδες Α’, Β’ και Γ’ Κατηγορίας. Συνολικά οκτώ παίκτες έφυγαν με υποσχετική μεταγραφή για να πάρουν χρόνο συμμετοχής σε άλλες ομάδες και να κερδίσουν εμπειρίες έτσι ώστε να επιστρέψουν το καλοκαίρι πιο έτοιμοι. Έξι από αυτούς προέρχονται από τα “φυτώρια” της ακαδημίας, ενώ δύο είχαν αποκτηθεί για να ενισχύσουν την ανδρική ομάδα.

Δημήτρης Μουλαζίμης
Ο μοναδικός που αγωνίζεται σε ομάδα Α’ Κατηγορίας, καθώς είναι στο ρόστερ του Ερμή Αραδίππου. Ο 23χρονος αμυντικός έπαιξε στους 9 από του 16 αγώνες που έδωσε η ομάδα στο Πρωτάθλημα. Στο αρχικό σχήμα του Ερμή εννέα φορές βρέθηκε ο Μουλαζίμης, μετρώντας συνολικά πέντε 90λεπτα. Επίσης είχε αγωνιστεί 90 λεπτά και στο παιχνίδι Κυπέλλου που έδωσε η ομάδα της Αραδίππου.

Moulazimis-Emris-ano

Παντελής Κονομής
Βασικός και αναντικατάστατος στην Ομόνοια Αραδίππου ο Παντελής Κονομής. Μετρά το απόλυτο των συμμετοχών, 14 στα 14 στη Β’ Κατηγορία, ενώ μόλις μια φορά είχε γίνει αλλαγή. Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός αποτελεί σίγουρη λύση για την ομάδα της Αραδίππου, με τον ίδιο να δίνει τον καλύτερο του εαυτό κάθε εβδομάδα.

Konomis-Aradippou (1)

Αντρέας Φραγκέσκου
Δανεικός στην ΠΑΕΕΚ Ο Αντρέας Φραγκέσκου, που έχει αγωνιστεί σε εννιά αγώνες Πρωταθλήματος και μια Κυπέλλου, αυτή κόντρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο μικρός συμπεριλήφθηκε εφτά φορές στο αρχικό σχήμα της ΠΑΕΕΚ, γράφοντας έξι 90λεπτα, ενώ δύο φορές πέρασε ως αλλαγή. Μάλιστα έχει σκοράρει ένα γκολ!

kyp1-omonoia-paeek-Sheridan (48)

Παναγιώτης Θεράποντος
Δανεικός και αυτός στην ΠΑΕΕΚ, δεν πήρε όμως πολλές ευκαιρίες στην ομάδα της Κερύνειας. Ο Θεράποντος μετράει οκτώ συμμετοχές, μόλις τρεις ως βασικός, με το συνολικό χρόνο που αγωνίστηκε να είναι στα 294 λεπτά. Ένα γκολ πέτυχε και ο Παναγιώτης.

paeek-oly-Therapontos (6)

Κωνσταντίνος Λούβαρης
Πολύ λιγότερες ευκαιρίες απ’ όσες περίμενε πήρε ο Κωνσταντίνος Λούβαρης με τον Ολυμπιακό. Σε αγώνα πρωταθλήματος ο 19χρονος έπαιξε στην πρεμιέρα, όμως από τότε δεν πήρε ξανά ευκαιρία. Με την ομάδα της Λευκωσίας μετρά ένα 90λεπτο στο Κύπελλο και μια συμμετοχή με τους Νέους.

Olimpiakos-Louvaris (2)

Γιώργος Ιβανόφ
Δεν έλειψε από κανένα παιχνίδι της ΜΕΑΠ ο Γιώργος Ιβανόφ, που μετράει 14 συμμετοχές και όλες ως βασικός! Αγωνίστηκε συνολικά 1136 λεπτά πετυχαίνοντας και ένα γκολ. Στην ομάδα του Πέρα Χωρίου εμπιστεύονται τον Ιβανόφ και ευελπιστούν πως θα τους βοηθήσει να ανεβούν στη Β’ κατηγορία.

Απόλλωνας Βασιλείου
Στην ΜΕΑΠ και ο Απόλλωνας Βασιλείου, που όχι μόνο αγωνίστηκε σε 12 παιχνίδια αλλά έχει πετύχει και οκτώ γκολ με την ομάδα. Ο 18χρονος επιθετικός συμπεριλήφθηκε 11 φορές στο αρχικό σχήμα, ενώ σε μια πέρασε ως αλλαγή. Αποτελεί μια από τις λύσεις της ομάδας για την επιθετική γραμμή και έχει δώσει αρκετούς βαθμούς με τα γκολ στην ομάδα.

Αντρέας Λοΐζου
Στη Γ΄Κατηγορία με το Χαλκάνορα αγωνίζεται ο Αντρέας Λοΐζου, που το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο, έχοντας συνολικά δέκα συμμετοχές. Μια από αυτές ήταν στο Κύπελλο και δύο με την ομάδα Νέων (σκοράροντας ένα γκολ), όμως οι υπόλοιπες είναι στο Πρωτάθλημα. Βασικός σε πέντε αγώνες με την ανδρική ομάδα στην τρίτη κατηγορία και σε όλες έπαιξε σε ολόκληρο τον αγώνα.