Home TOP NEWS Παναγή: “Θα κάνουμε μεγάλες νίκες, και αυτό θα ‘ναι το κλειδί”

Παναγή: “Θα κάνουμε μεγάλες νίκες, και αυτό θα ‘ναι το κλειδί”


Ο Κωνσταντίνος Παναγή παρουσιάστηκε αισιόδοξος πως η ομάδα μας θα αρχίσει να πετυχαίνει μεγάλες νίκες που θα την ανεβάσουν βαθμολογικά και να μπει στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Ο νεαρός τερματοφύλακας ήταν καλεσμένος ψες στο “Θύρα Σίγμα” και μεταξύ άλλων δήλωσε:

Για το κακό ξεκίνημα
– Μπορεί να μην κάναμε καλή αρχή, θεωρώ όμως πως το πρωτάθλημα έχει μεγάλο δρόμο και πιστεύω πως θα κάνουμε μεγάλες νίκες και θα πάρουμε ντέρμπι. Αυτό θα είναι το κλειδί για να φθάσουμε στο στόχο που είναι το πρωτάθλημα. Όταν είσαι η ΟΜΟΝΟΙΑ, στόχος είναι πάντα το πρωτάθλημα.

Για το Νούνο Ασσίς
– Έχουμε να κερδίσουμε πολλά από τον Ασσίς. Στις προπονήσεις αλλά και στα παιχνίδια. Τρέχει ασταμάτητα και μας βοηθάει και μας αυτό. Προσωπικά εμένα μου μιλάει πριν από κάποιο αγώνα.

Για τη θέση του τερματοφύλακα
– Για ένα τερματοφύλακα, τα ντέρμπι είναι πιο εύκολα παιχνίδια. Στα ντέρμπι είσαι συνεχώς στην πρίζα. Σε παιχνίδια όμως που δεν έχεις συνεχώς επαφή με την μπάλα, πρέπει να είσαι έτοιμος σε αυτή τη μία φάση που θα σου κάνουν φάση.

Για το κλίμα στην ΟΜΟΝΟΙΑ
– Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό, υπάρχει μία ομαδικότητα. Εαν κάποια αποτελέσματα δεν ήρθαν, δεν σημαίνει ότι δεν διεκδικάμε κάτι. Έχουμε δρόμο, είμαστε εκεί. Στο παιχνίδι με τη Σαλαμίνα ήταν σημαντική η νίκη.

Για τον Πράσινο Λαό
– Ο κόσμος είναι πάντα εκεί, ακόμα και σε άσχημα παιχνίδια ήταν εκεί, και η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν πρώτη σε εισιτήρια στον Α’ Γύρο. Με την καλή μας παρουσία θα φέρουμε ακόμα περισσότερο κόσμο στο γήπεδο.

Για το επόμενο παιχνίδι με τον Εθνικό
– Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Μέχρι το τέλος θα παλέψουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Παναγή σχολιάζει την τρομερή απόκρουσή του