Home TOP NEWS Ποιος είναι ο Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt;

Ποιος είναι ο Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt;

Hans-Wilhelm Muller (5)


Ο Γερμανός πρώην ιατρός της Μπάγερν Μονάχου είναι αυτός που ανέλαβε την περίπτωση του Δημήτρη Χριστοφή. Ο Müller-Wohlfahrt, 73 χρονών, ήταν στην Μπάγερν από την 1977 και αποχώρησε τον Απρίλιο του 2015, συμπληρώνοντας 38 χρόνια στους Βαυαρούς!

Διαβάστε εδώ για το ταξίδι του Τζίμη στο Μόναχο με σκοπό να επανεξεταστεί από τον Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt.

Ο λόγος παραίτησης του ήταν γιατί η Μπάγερν ταξίδεψε στο Πόρτο με πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών και η ομάδα έχασε με 3-1 και ο γιατρός και το επιτελείο του με την ανακοίνωσή της παραίτησής τους ανέλαβαν την ευθύνη για την ήττα.

Usain Bolt

Είναι θρύλος για τις ιατρικές του επιτυχίες και χρησιμοποιεί ειδικές μεθόδους αποθεραπείας. Ο Γιουσέιν Μπολτ του είχε αφιερώσει το χρυσό του μετάλλιο! “Είναι ο καλύτερος γιατρός στον κόσμο. Είναι σπουδαίος άνθρωπος. Ευχαριστώ γιατρέ”, είχε δηλώσει ο Τζαμαϊκανός το 2012.

Ποιους γιάτρεψε ο Γερμανός;
Εκτός από τους αστέρες της Μπάγερν, ήταν ο άνθρωπος που θεράπευε τους Κλίνσμαν και Ρονάλντο και τα τελευταία χρόνια τους Στήβεν Τζέραρντ, Μάικλ Όουεν καθώς και εκατοντάδες άλλους πρωταθλητές σε διάφορα αθλήματα. Ο Muller-Wohlfahrt βοήθησε και τον Μπόνο των U2 να ξεπεράσει ένα χρόνιο πρόβλημα.