Home TOP NEWS Ψάχνει ένα Χαφέζ για απέναντι

Ψάχνει ένα Χαφέζ για απέναντι

ag11-aris-omonoia-a-Vladan-Milojevic-Hafez (39)


Μια από τις θέσεις που έγινε γνωστό πως ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ψάχνει να ενισχύσει, είναι αυτή του δεξιού μπακ. Ο κόουτς είναι δυσαρεστημένος από τον Ούτσα Λομπιανίτσε λόγω του πειθαρχικού παραπτώματος στο οποίο υπέπεσε ο Γεωργιανός. Ακόμα κι αν ήταν τύπος και υπογραμμός όμως ο Ούτσα, ίσως ο Μιλόγεβιτς να έψαχνε κάτι άλλο.

Το δείγμα που έχουμε με το Σέρβο στο πάγκο, είναι αρκετό. Ο Μιλόγεβιτς επιτίθεται πολύ από τα άκρα και θέλει οι μπακ του να είναι…full back. Να μπορούν δηλαδή να ανέβουν στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, να παίξουν το overlap, να δημιουργήσουν κινδύνους. Τα πιο πίσω στοιχεία διαθέτει και με το παραπάνω ο Καρίμ Χαφέζ και στην ουσία ο κόουτς ψάχνει έναν Χαφέζ για το απέναντι άκρο. Τέτοιος είναι ο Ράικοβιτς της Τσουκαρίτσκι, ο οποίος θεωρεί μέντορα του τον Μιλόγεβιτς, είναι άγνωστο όμως αν τον ενδιαφέρει η προοπτική της Κύπρου.

Έχοντας αναφέρει πάντως τον Αιγύπτιο, να πούμε και δυο λόγια παραπάνω. Καταρχάς η ΟΜΟΝΟΙΑ οφείλει να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να τον διατηρήσει στο ρόστερ. Ο ίδιος φαίνεται θετικός να ανανεωθεί ο δανεισμός, ο μάνατζερ του που ήταν τη περασμένη εβδομάδα στη Κύπρο επίσης. Τον θέλουν κι άλλες ομάδες πάντως, συμπεριλαμβανομένου του αιωνίου, αλλά και κάποιες του εξωτερικού.

Δεύτερον, η ΟΜΟΝΟΙΑ διαθέτει στο ρόστερ τους Δημητρίου και Φιλιώτη. Και οι δυο νεαροί και οι δυο διαθέτουν τα στοιχεία που ψάχνει ο Μιλόγεβιτς, δηλαδή χαμηλό κέντρο βάρους, τρεξίματα, επιθετικότητα. Αν θεωρεί ο κόουτς πως δεν είναι έτοιμοι για να αποτελέσουν το βασικό δεξιό μπακ της ΟΜΟΝΟΙΑ άμεσα, καλά κάνει τα πλάνα του να βάλει και την προετοιμασία τους για το (σχετικά άμεσο) μέλλον, γιατί πρόκειται για δυο δικά μας ταλαντούχα παιδιά, που έχουν πολλά να δώσουν.