Home TOP NEWS Ψάχνει τη φόρμουλα στην άμυνα

Ψάχνει τη φόρμουλα στην άμυνα

kazamias-ag12-omonoia-enp - vladan-milojevic(19)


Είναι γνωστό πως ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Βλάνταν Μιλόγεβιτς εντοπίζει το μεγαλύτερο πρόβλημα στην ομάδα, στο χώρο της άμυνας. Τόσο μεγάλο το θεωρεί που κάνει σκέψεις ακόμα και να μην πάρει επιθετικό προκειμένου να κρατήσει το Ρούνιε και να πάρει άλλους 2! Μέχρι τη μεταγραφική πάντως, η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να δώσει άλλα 3 παιχνίδια και ο Σέρβος κόουτς να βρει τη φόρμουλα.

Για το δεξί άκρο τα δεδομένα είναι λίγο πολύ γνωστά. Ο Λομπιανίτσε είναι προσωρινά εκτός ομάδας, ο Φιλιώτης είναι τραυματίας έτσι θα ξεκινήσει ένας εκ των Δημητρίου και Ράμος. Ο Μάριος έχει προβάδισμα τόσο λόγω του ότι είναι πιο συγκεντρωμένος αμυντικά, όσο και γιατί ο Πορτογάλος στο παιχνίδι με την Ένωση δεν πήγε καλά στη θέση. Ο Ράμος ήταν άλλωστε δεξί εξτρέμ μέχρι τα 32 του, δεν είναι εύκολο να αποκτήσει αμυντικογενή νοοτροπία τώρα.

Δεν θα αποτελέσει πάντως έκπληξη, αν έχουμε αλλαγές και στο κέντρο της άμυνας. Ο Μιλόγεβιτς δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος από το Γκουλόν, όχι μόνο για το τραγικό λάθος που έκανε στο γκολ της ΑΕΛ, αλλά και για τη γενικότερη απόδοση του. Αν τελικά αποφασίσει να τον κρατήσει εκτός, τη θέση του θα πάρει ο Τάσος Καντούτσης, αφού ο Ρούνιε ίσως προλάβει αποστολή, αλλά πολύ δύσκολα εντεκάδα.