Home TOP NEWS Ψάχνει την καλύτερη εντεκάδα

Ψάχνει την καλύτερη εντεκάδα

ag15-omonoia-ethnikos-Vladan-Milojevic  (103)


Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ντέρμπι το Σάββατο και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς πονοκεφαλιάζει. Οι μαζεμένες απουσίες δένουν τα χέρια του Σέρβου τεχνικού που έχει και το θέμα των αποχωρήσεων να διαχειριστεί, οπότε είναι άγνωστο αν μπορεί να υπολογίζει σε συγκεκριμένους παίκτες. Ασσίς, Μπεμπέ, Σέρινταν, Χαφέζ, Μπαντιμπαγκά είναι τιμωρημένοι, ο Χριστοφή και ο Φιλιώτης τραυματίες, οι Γκουλόν και Λομπιανίτσε εδώ και κάποιες εβδομάδες παραγκωνισμένοι, ο Καμπράλ μετράει μηδέν λεπτά συμμετοχής.

Με εκείνα και με τούτα, ο κόουτς ψάχνει να βρει ποιους 11 θα ξεκινήσει. Στο τέρμα θα είναι σίγουρα ο Παναγή, μπροστά του οι Ρούνιε και Ρομαρίκ. Δεξί μπακ λογικά θα διατηρηθεί ο Μάριος Δημητρίου, εκτός κι αν ο κόουτς επαναφέρει τον Λομπιανίτσε. Αριστερά η λογική λέει λόγω αναγκών Μαργκάσα, αφού ο Καμπράλ είναι καιρό παραγκωνισμένος. Δεν αποκλείεται πάντως αυτό το ματς να αποτελέσει την ευκαιρία του.

Ενδεχόμενη μετατόπιση του Ρενάτο πάντως δημιουργεί κενό στον άξονα, πλάι στον Οικονομίδη. Αν όντως πάει αριστερό μπακ ο Ρενάτο, ξεκινάει ο Φυλακτού αμυντικό χαφ, αν και δεν πρέπει να αποκλείεται το ενδεχόμενο να παίξουν και οι 3 βασικοί. Για την θέση του επιτελικού, υπάρχουν οι Ράμος και Γκουλόν (εκτός πάντα αν ξεκινήσουν Οικονομίδης-Μαργκάσα, Φυλακτού).

Όσον αφορά τώρα τη τριάδα μπροστά με βάση το χρόνο που πήραν ως τώρα, λογικά ξεκινάνε Σκέμπρι, Ρουσιάς και Κιρμ. Δεν θα μας έκανε πάντως εντύπωση στα φτερά να δούμε το Ράμος.