Home TOP NEWS Ρεζιλίκια που πληγώνουν…

Ρεζιλίκια που πληγώνουν…

perez-batumi-2 - kazamias


Τέσσερα συνεχόμενα καλοκαίρια, η ΟΜΟΝΟΙΑ αποκτά παίκτη (ή παίκτες) τον οποίο σκαρτάρει πριν ολοκληρωθεί η ίδια μεταγραφική. Τάντιτς, Οζ Ράλι, Λόβριτς, Κακουμπάβα και φέτος για να διατηρηθεί η παράδοση Πέρεζ. Οι 4 πρώτοι, επέλεξαν να πάρουν κάποιους μισθούς (για τη σκληρή τους δουλειά στη προετοιμασία) και να φύγουν σχεδόν-γιατί το κλάμα το Οζ Ράλι στη τηλεόραση θα μας στοιχειώνει μια ζωή- “σιωπηρά”. Ο 5ος επέλεξε αντίθετο δρόμο. Επέλεξε να τραβήξει το σχοινί αδιαφορώντας για το ότι εκθέτει και τον εαυτό του. Και η ΟΜΟΝΟΙΑ έμπλεξε σε ρεζιλίκια άνευ προηγουμένου που πληγώνουν τη περηφάνια και την εικόνα μας.

Είναι ο Πέρεζ η χειρότερη μεταγραφή στην ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ; Δεν μπορούμε να ξέρουμε γιατί μισή ώρα τον είδαμε. Είναι ο Καμπράλ που τον αντικατέστησε κάτι λεπτά πριν το τέλος της μεταγραφικής; Δεν μπορούμε να ξέρουμε γιατί τον είδαμε μόνο σε ένα κύπελλο με τη ΠΑΕΕΚ. Μπορούμε όμως να πούμε με σιγουριά πως ο χειρισμός του θέματος αριστερού μπακ από πλευράς μας, ήταν από τους πιο ανόητους και χειρότερους στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πληρώνει δύο αριστερούς μπακ, τον ένα για να κάθετε στη κερκίδα και τον άλλο στο πάγκο τη στιγμή που πονάει σε άλλες θέσεις! Ήταν τόσο σημαντικός ο Καμπράλ που έπρεπε να φύγει ο Πέρεζ; Έκανε τόση διαφορά ώστε να τραβάμε αυτά τα ρεζιλίκια; Και ακούστε και το κορυφαίο: ο Πέρεζ είναι προφανώς εκτός ομάδας, ο Καμπράλ πιθανόν να τεθεί εκεί σε λιγότερο από ένα μήνα αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κάνει 4 μεταγραφές και βέβαιος να φύγει ως τώρα είναι μόνο Μεντί. Αν η Λιρς αρνηθεί να επεκτείνει το δανεισμό του Χάφεζ το καλοκαίρι, η πρώτη μεταγραφή που θέλει η ΟΜΟΝΟΙΑ τον Ιούνιο θα είναι…αριστερός μπακ!!!!

Γιατί λέμε όλα τα πιο πάνω; Πρώτα από όλα γιατί έχει πληγωθεί (εκ νέου) η περηφάνια και ο εγωισμός μας. Υπάρχει κανείς να μας πει αν πραγματικά αξίζει αυτά τα ρεζιλίκια η μεταγραφή τελευταίας στιγμής του Καμπράλ; Από κει και πέρα, γιατί όταν πρόσφατα τέθηκε θέμα για έλευση τεχνικού διευθυντή (ναι υπάρχουν μέλη του Δ.Σ. που θέλουν τεχνικό διευθυντή), ακούστηκε η άποψη ότι “το μοντέλο του τεχνικού διευθυντή δύσκολα θα πετύχει”. Δηλαδή τι θα κάνει ακριβώς; Θα φέρει 5 αριστερά μπακ αντί 4; Δεν θα αφήσει κανένα κεντρικό αμυντικό στο ρόστερ αντί του ενός που έχουμε τώρα; Πείτε μας πώς μπορεί να κάνει χειρότερο προγραμματισμό από το φετινό ένας τεχνικός διευθυντής και να το βουλώσουμε. Γιατί τόση ξεροκεφαλιά, γιατί τόση άρνηση να δουν κάποιοι αυτά που βλέπει ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

Εντός των τελευταίων δέκα ημερών η διοίκηση ζήτησε από το κόσμο να αναλάβει τις ευθύνες του για τα πρόστιμα και από τους παίκτες να αναλάβουν τις ευθύνες τους για την απόδοση. Την ευθύνη για αυτά τα ρεζιλίκια που είμαστε αναγκασμένοι να ζούμε με την υπόθεση Πέρεζ, ποιος θα την αναλάβει;