Home TOP NEWS Στοχεύουν πρώτα στη νίκη

Στοχεύουν πρώτα στη νίκη

ag16-doxa-omonoia (26)


Μετά τις γιορτές, εβδομάδα Ανόρθωσης. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πάει το Σάββατο στο Αντώνης Παπαδόπουλος για να παίξει με την Κυρία της Αμμοχώστου, με ένα σωρό προβλήματα και προερχόμενη από μια πολύ κακή εμφάνιση. Ασσίς, Μπεμπέ, Σέρινταν, Χαφές, Μπαντιμπάγκα, Χριστοφή θα δουν το παιχνίδι από τη κερκίδα τη στιγμή που και άλλοι ποδοσφαιριστές έχουν να σκεφτούν το μέλλον τους. Ο στόχος της νίκης όμως δεν αλλάζει.

Όσο δύσκολο κι αν φαίνεται, αν συνδυαστούν απουσίες και προηγούμενη εμφάνιση, η ΟΜΟΝΟΙΑ οφείλει να στοχεύσει στο τρίποντο και να υποστηρίξει με τη συμπεριφορά της τις φιλοδοξίες της. Καλή ομάδα η Ανόρθωση, σοβαρές οι απουσίες μας, αλίμονο όμως αν δώσουμε άλλοθι στον εαυτό μας και να πάμε στο Παπαδόπουλος έχοντας στο μυαλό οτιδήποτε άλλο από τη νίκη. Η εμφάνιση σε αυτό το ματς περνάει σε δεύτερη μοίρα. Η νίκη όμως είναι αδιαπραγμάτευτος στόχος.

Πολλοί θα μας πουν υπερβολικούς, άλλοι θα μας πουν ότι ονειρευόμαστε. Εμείς εκείνο που λέμε, είναι πως τα όποια λάθη διοικήσεων και προγραμματισμού, δεν πρόκειται να ρίξουν το πήχη των δικών μας απαιτήσεων. Εμείς απαιτούμε μια ΟΜΟΝΟΙΑ βασίλισσα, για αυτό παίκτες, προπονητές, παράγοντες ας κάνουν το καθήκον τους. Όποιες κι αν είναι οι απουσίες.