Home TOP NEWS Τα κενά υπερτερούν

Τα κενά υπερτερούν

kazamias-ag12-omonoia-enp - vladan-milojevic(13)


Από την αρχή της χρονιάς λέμε πως στο ρόστερ υπάρχει ποιότητα. Είπαμε πως υπάρχουν και κενά, ειδικά μετά τον αποκλεισμό με τη Μπρόντμπι, όμως πρέπει να παραδεχθούμε πως σε κάποιες θέσεις κάναμε λάθος, αφού στηρίξαμε το ρόστερ κι ας γνωρίζαμε τα κενά. Τα κενά δυστυχώς υπερτερούν της ποιότητας και αμφιβάλουμε αν οι τέσσερις μεταγραφές μπορούν να τα καλύψουν.

Ο Μιλόγεβιτς μίλησε χθες για μεταγραφές σε όλες τις γραμμές, εστίασε όμως κυρίως στην άμυνα. Θεωρείται δεδομένο πως θα εξαντληθούν οι 4 μεταγραφές που δικαιούται η ομάδα και θα αγγίξουν άμυνα, μεσαία γραμμή και επίθεση. Κάπου εδώ βέβαια μπαίνει και ένα άλλο ερώτημα. Αν πρέπει να δεσμευτούμε μήνα Γεννάρη για την επόμενη χρονιά.

Τα κενά είναι δεδομένα, όπως και η ανάγκη για ενίσχυση. Οι διαδικασίες όμως που θα ακολουθηθούν για εντοπισμό και απόκτηση παικτών είναι οι ίδιες που τόσο καιρό δεν απέδιδαν καρπούς. Η άποψη μας για έλευση τεχνικού διευθυντή που θα αξιολογήσει το ρόστερ και θα παραδώσει τεκμηριωμένη αναφορά με κενά και τρόπους συμπλήρωσης τους για του χρόνου είναι ακόμα εκεί. Και ακόμα κι αν κάνει μεταγραφές τώρα η ΟΜΟΝΟΙΑ (που λογικά αυτό θα γίνει) ο τεχνικός διευθυντής πρέπει να έρθει και να πιάσει δουλειά για του χρόνου.