Home TOP NEWS Θα χρειαστούν τρεξίματα

Θα χρειαστούν τρεξίματα

kyp1-omonoia-paeek-Fylaktou (35)


Το παιχνίδι με την Ανόρθωση αποτελεί αναμφίβολα μια δύσκολη δοκιμασία για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι πολλές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών σε συνδυασμό με την έλλειψη βάθους στο ρόστερ και το σκηνικό των αποχωρήσεων, ανεβάζει το βαθμό δυσκολίας. Η σημαντικότητα όμως του ματς δεν αλλάζει και η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται βαθμούς.

Το σίγουρο είναι πως θα χρειαστούν πολλά τρεξίματα από τους ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν στον άξονα, για να καλύψουν τα κενά. Το σενάριο να αγωνιστεί το δίδυμο Οικονομίδης – Φυλακτού συγκεντρώνει αυξημένες πιθανότητες και θα χρειαστεί να επαναλάβουν τις άψογες εμφανίσεις τους όσο συνυπήρξαν στην αρχική εντεκάδα την περσινή περίοδο για να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα. Είναι πιθανόν στον άξονα μαζί τους να βρεθεί και ο Ρενάτο Μαργκάσα. Σε αυτή τη περίπτωση τουλάχιστον ανασταλτικά, περιμένουμε το κέντρο μας να φάει το γήπεδο με το κουταλάκι.

Από κει και πέρα, πολλά θα εξαρτηθούν προφανώς και από την τακτική το Βλάνταν Μιλόγεβιτς και κυρίως αν θα επηρεαστεί αυτή από τις πολλές απουσίες. Θα επιδιώξει να έχει όπως συνήθως μεγαλύτερη κατοχή από τον αντίπαλο (σ.σ. σε όλα τα ματς ως τώρα με Βλάνταν είχε) ή θα τον περιμένει και θα παίξει τη κόντρα;