Home TOP NEWS “Θα μείνει ο Ρούνιε”

“Θα μείνει ο Ρούνιε”

match-omonoia-salamina-kazamias (39)ivan-runie-runje


Συνέντευξη στη Στέλλα Σωκράτους για λογαριασμό της SPORTDAY παραχώρησε ο Δώρος Σεραφείμ. Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αποκάλυψε πως ο Ιβάν Ρούνιε θα μείνει στην ομάδα, αλλά και ότι μετά τη μεταγραφική θα μελετηθεί θέμα απόκτησης τεχνικού διευθυντή. Πιο κάτω αποσπάσματα από τη συνέντευξη και link προς όλα όσα είπε ο κ. Σεραφείμ:
-Που επικεντρώνονται οι προσπάθειες σας για ενίσχυση;

«Προτεραιότητα μας είναι η ενίσχυση στην άμυνα. Τα μεγαλύτερα προβλήματα εστιάζονται στην αμυντική γραμμή και στο κέντρο και εκεί κρίνει ο προπονητής ότι χρειαζόμαστε πρώτιστα ενίσχυση. Η προσπάθεια είναι για να αποκτηθεί ένας κεντρικός αμυντικός και ένας δεξιός μπακ, όπως και ένας παίκτης στο κέντρο»

 

-Ο Ρούνιε θα συνεχίσει τελικά;
«Ναι, ο Ρούνιε θα παραμείνει».

Πληρώθηκαν4 εκ. ευρώ…

Ο Δώρος Σεραφείμ στάθηκε στην πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο οικονομικό κομμάτι και αποτέλεσμα αυτού είναι ότι πληρώθηκαν από την παρούσα διοίκηση περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ σε διακανονισμούς. «Από τις 54 περιπτώσεις που εκκρεμούσαν, έχουν τακτοποιηθεί οι πλείστες. Πάμε καλά… Μας έχουν απομείνει μόνο 10 στους οποίους οφείλονται χρήματα»

-Τεχνικό διευθυντή θα προσλάβετε;
«Προέχει να βρούμε παίκτες για να ενισχύσουμε την ομάδα. Εφόσον το κάνουμε αυτό θα ασχοληθούμε και με το θέμα του τεχνικού διευθυντή. Ήδη μιλήσαμε και ενημερώσαμε σχετικά και τον προπονητή και είναι σύμφωνος».

Ολόκληρη η συνέντευξη στη SPOTDAY εδώ