Home TOP NEWS Τι θα επιλέξει ο Βλάνταν;

Τι θα επιλέξει ο Βλάνταν;

kazamias-ag12-omonoia-enp - vladan-milojevic(15)


Πονοκεφαλιάζει και όχι ευχάριστα ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς για την εντεκάδα που θα παρατάξει τη Κυριακή. Οι απουσίες, αλλά κυρίως η σύσταση του ρόστερ, τον ανάγκασαν κόντρα στο Παραλίμνι να δοκιμάσει κάποιες δοκιμές οι οποίες δεν βγήκαν. Θα τις διατηρήσει με την ελπίδα να αποδώσουν καλύτερα ή θα προχωρήσει σε διορθωτικές κινήσεις.

Κόντρα στο Παραλίμνι οι κύριες αδυναμίες εμφανίστηκαν στο μεσοαμυντικό χώρο. Στα χαφ απουσίαζαν τα τρεξίματα, στην άμυνα ο Ούτσα Λομπιανίτσε δεν τα πήγε τόσο καλά σαν κεντρικός αμυντικός, ούτε ο Ράμος σαν δεξιός μπα. Είναι πολύ πιθανόν από τη στιγμή που ο Μαργκάσα επιστρέφει, να μπει κατευθείαν εντεκάδα πλάι στον Οικονομίδη. Σε τέτοια περίπτωση, απελευθερώνεται και ο Γκουλόν για να μετατοπιστεί στην άμυνα. Αν ο Μαργκάσα δεν είναι έτοιμος για εντεκάδα, τη θέση διεκδικούν και οι Μπεμπέ-Φυλακτού.

Όσον αφορά την άμυνα, Γκουλόν και Ρομαρίκ αποτελούν βαρύ δίδυμο, τουλάχιστον όμως ο Ούτσα θα παίξει στη θέση του ενώ και οι δυο ξέρουν μπάλα. Εναλλακτικά ο κόουτς μπορεί να διατηρήσει το σχήμα όπως κόντρα στην Ένωση, ή να ξεκινήσει το Καντούτση πλάι στο Ρομαρίκ και τον Λομπιανίτσε δεξί μπακ.

Όποιοι και αν παίξουν προφανώς, ο στόχος είναι αδιαπραγμάτευτος και είναι η νίκη. Προβλήματα έχουν όλες οι ομάδες, οι μεγάλες είναι αυτές που τα ξεπερνούν.