Home TOP NEWS Το ηρεμιστικό για τη διαβολο-εβδομάδα

Το ηρεμιστικό για τη διαβολο-εβδομάδα

ag14-salamina-omonoia-a (112)


Την είχε ανάγκη για χίλιους δύο λόγους.

Η διαβολο-εβδομάδα που πέρασε άνοιξε και άλλες πληγές στο βασανισμένο κορμί της.

Του Γιώργου Σαζεϊδη / GoalNews

Μοναδικός τρόπος για να ηρεμήσουν τα πνεύματα ήταν η αγωνιστική ανάκαμψη. Αυτή απέχει ακόμη αρκετά, όμως ένα μικρό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση έγινε με τη νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας.

Δεν ήταν μόνο οι τρεις βαθμοί που πήρε η ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά ο τρόπος που τους κέρδισε. Μετά από ένα μήνα οι πράσινοι παρουσίασαν ένα μέρος της φιλοσοφίας που θέλει να τους περάσει ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Σχετικά καλή ανασταλτική λειτουργία, επιθετικό πλάνο, πίεση, πάθος, διάθεση και νοοτροπία νικητή ήταν τα στοιχεία που έβγαλε στο γήπεδο το «τριφύλλι». Με μπροστάρη τον αρχηγό Νούνο Ασίς επέστρεψε στις επιτυχίες, μετά από δύο αγωνιστικές, ανέβηκε στην 5η θέση και μείωσε τη διαφορά από τον τέταρτο Απόλλωνα.

«Η ομάδα μπορεί να βελτιωθεί ατομικά και ομαδικά. Για να μπορέσουμε να κάνουμε το σερί νικών, χρειάζεται να συνεχίσουμε αυτή τη βελτίωση. Υπάρχει αισιοδοξία ότι η ομάδα μπορεί να κάνει σερί νικών για να πλησιάσει τις πρώτες θέσεις», η χαρακτηριστική δήλωση του εκπροσώπου Τύπου, Ανδρέα Δημητρίου.

Πλέον, ακολουθούν δύο παιχνίδια θεωρητικά βατά, με τον Εθνικό Άχνας (ΓΣΠ) και τη Δόξα (Μακάρειο), πριν από το ντέρμπι με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Κάτι λιγότερο από τους έξι βαθμούς θα μοιάζει καταστροφικό για την ΟΜΟΝΟΙΑ, στην προσπάθεια που κάνει για να βελτιώσει τη βαθμολογική της θέση.

Το αρνητικό για τον Σέρβο τεχνικό είναι πως για ακόμη μία αγωνιστική θα χρειαστεί να αλλάξει την αμυντική του τετράδα. Ο Κριστιάν Ρομαρίκ δέχθηκε κίτρινη κάρτα, συμπλήρωσε τέσσερις και θα είναι απών από το ματς του Σαββάτου. Έτσι, τη θέση του στο κέντρο της άμυνας θα πάρει ένας εκ των Γκουλόν ή Καντούτση.