Home TOP NEWS Το ψάχνουν ενδελεχώς για Ρούνιε

Το ψάχνουν ενδελεχώς για Ρούνιε

ag15-omonoia-ethnikos-Runje (47)


Μπέρδεμα με τη περίπτωση Ρούνιε και τονίζουμε εκ των προτέρων, πως για αυτό δεν φέρει ευθύνη το νομικό τμήμα. Κάποια μέσα τονίζουν πως αν μείνει δεν θα αποτελέσει μεταγραφή, άλλα (συμπεριλαμβανομένου του omonoianews.com) έγραψαν πως θα είναι μεταγραφή. Τουλάχιστον αυτή ήταν η αρχική εκτίμηση, μιας και παρόμοια περίπτωση, με δανεισμό που λήγει το Γεννάρη δεν ξαναυπήρξε στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

Νομικοί δεν είμαστε, ούτε και η πλειοψηφία των αναγνωστών, έτσι θα προσπαθήσουμε να γράψουμε τι ισχύει όσο πιο απλά γίνεται: Κάποιες πρόνοιες του καταστατικού, υπονοούν πως ο Ρούνιε θα είναι μεταγραφή, άλλες πως όχι αφού βρίσκεται ήδη στο ρόστερ. Το δεύτερο είναι και πιο λογικό, όμως στο κυπριακό ποδόσφαιρο η λογική έχει καταλυθεί προ πολλού. Το νομικό τμήμα θέλει να είναι βέβαιο πριν εκφράσει άποψη, αφού το καταστατικό της ΚΟΠ, παρουσιάζει για άλλη μια φορά αδυναμίες και κενά. Την ίδια στιγμή η ίδια η ΚΟΠ, σφυρίζει αδιάφορα με το γνωστό “χρησιμοποιήστε τον με δική σας ευθύνη” και δεν έχει τοποθετηθεί στα ερωτήματα.

Όλα αυτά πάντως, δεν θα έχουν καμία σημασία αν ο Ρούνιε δεν απαντήσει θετικά στην πρόταση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για παραμονή. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Κροάτης είναι θετικός, όσο όμως δεν πέφτουν υπογραφές τίποτα δεν είναι βέβαιο.