Home TOP NEWS Το θέμα είναι η συνέχεια

Το θέμα είναι η συνέχεια

ag14-salamina-omonoia-a (111)


Μεμονωμένες καλές εμφανίσεις, μπορεί να κάνει οποιαδήποτε καλούτσικη ομάδα του κόσμου. Και η ΟΜΟΝΟΙΑ άλλωστε, που εδώ και 4 χρόνια τέτοια εποχή είναι πέμπτη ή έκτη, κάνει και καλές εμφανίσεις στις φτωχές της σαιζόν. Προφανώς όμως, δεν είναι αρκετά κάποια παροδικά καλά διαστήματα.

Για να διακριθεί μια ομάδα σε ένα μαραθώνιο τόσων αγωνιστικών, το βασικότερο ζητούμενο είναι να έχει συνέχεια στην απόδοση και τα αποτελέσματα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πολλές φορές φέτος ξεκίνησε προσπάθεια για σερί αποτελεσμάτων και συνεχόμενης βελτίωσης, όλες όμως έμειναν ημιτελείς. Αυτό ακριβώς είναι και το στοίχημα για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, να καταφέρει να κρατήσει το τραίνο στις ράγες όσο απαιτείται για να κτίσει δυναμική.

Τη δυναμική την επαναλαμβάνουμε συχνά πυκνά γιατί τη θεωρούμε απαραίτητη. Η ψυχολογία, η αυτοπεποίθηση και ο τρόμος που νιώθουν οι αντίπαλοι όταν παίζουν κόντρα σε μια ομάδα με συνεχόμενες νίκες, μπορούν στο τέλος να αποβούν καταλυτικοί παράγοντες για τη τελική θέση μιας ομάδας. Δεν αρκούν μεμονωμένες νίκες λοιπόν, απαιτείται συνέχεια.