Home TOP NEWS Τώρα αποφασίζει ο Βλάνταν, μετά θα το δούνε…

Τώρα αποφασίζει ο Βλάνταν, μετά θα το δούνε…

ag14-salamina-omonoia-a-Vladan-Milojevic (115)


Καταλήγει σιγά σιγά για όλες τις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση η ΟΜΟΝΟΙΑ ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ο κόουτς έχει υποδείξει ποια χαρακτηριστικά πρέπει να διαθέτει κάθε παίκτης που θα αποκτηθεί και ποιο κενό καλείται να καλύψει. Επιπρόσθετα, σε πολύ μεγάλο βαθμό έχει καταλήξει και σε αυτούς που θα αποχωρήσουν και ελπίζει πως το οικονομικό δεν θα επηρεάσει τις αποφάσεις του.

Ο Μιλόγεβιτς είναι ο άνθρωπος που (σε συνεργασία με συγκεκριμένα μέλη του ΔΣ και το Βαζέχα) χειρίζεται τα μεταγραφικά θέματα για τον Ιανουάριο. Οι πληροφορίες λένε πως πιο μετά, θα αξιολογηθεί και θέμα ενίσχυσης του τεχνικού μας, είτε με τεχνικό διευθυντή, είτε με ανάπτυξη ενός τμήματος σκάουτιγκ που θα του παρέχει περισσότερες επιλογές.

Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πάντως δεν είναι αρνητικός να δουλέψει με τεχνικό διευθυντή. Εμείς εκείνο που λέμε, είναι αν είναι να αποκτηθεί τέτοιος, να έχει τις ανάλογες αρμοδιότητες και ευθύνες. Μην βαφτίσουμε ένα σκάουτερ τεχνικό διευθυντή για τα μάτια του κόσμου. Επιπρόσθετα, επειδή πολλά έχουμε ακούσει και πολύ λιγότερα έχουμε δει, θα περιμένουμε τις εξελίξεις πριν τοποθετηθούμε εκτενέστερα.